24/5/12

Un sopar típic tailandès

El primer dia d'arribar a Bangkok, vam anar a sopar al barri de Silom, on ens oferien un sopar espectacle amb sopar típic tailandès.
Era una sala gran amb molts turistes i tot de taules i seients de coixí, no hi havía cadires, t'assentaves en plan buda :)
Buda feliç, en aquest cas, tot mirant les danses amb la vestimenta típica de Tailàndia i acompanyada d'una música tradicional.

L'àpat eren degustació de sis plats i no va estar malament, tot i que prefereixo altres plats.
Això sí la presentació feia efecte, tot servit amb un joc com de porcelana china.
1. Ens van dur un bol amb sopa, era un brou molt suau amb algunes verduretes a dins, carrota, col i uns quants fideus fins.

2. Una espècies d'amanida de col, amb carrota i altres verdures que no havía provat mai, però resultaven bones. Tenien un gust especial, tot i notar el gust de la col que és més potent.
 
 3. Uns rotllets de primavera, molt ben fets, ges oliosos i ben cruixents. Farcits de verduretes tallades fines i acompanyats d'una salsa agredolça.
Aquest plat els hi ve de la proximitat amb China.

4. Un bol d'arrós bullit.
Ells tenen molts camps d'arrós a les seves terres, i el fan servir com nosaltres el pa. D'acompanyament als plats. Era bastant sosso. Es va quedar en el bol ;)

5.Aquest era el plat més bo de tot el sopar, amb diferència. Era senzill però original. Presentat amb unes fulles de plàtan hi havia un tros de pollastre molt ben cuit i dauradet. Molt gustós.I acompanyat d'una salsa de soja.

6. I per acabar, passem al plat inmengable. Era una vedella súper picant i amb un fort gust d'una mescla d'espècies que no es podia ni olorar gairebé.
Crec que quasi ningú s'ho va menjar.

De postres ens van servir un platet amb trossests de pinya i síndria, era la primera fruita que provava en aquell país de fruita dolça. Que bona!

I després del cafè del sopar cap al Sirocco, a prendre una copa tot observant les vistes de nit de la cuitat de Bangkok. Meravellós, sense paraules :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario