23/5/12

Dinars durant el circuit per Tailàndia

1. Pollastre amb arrós
En aquest meravellós viatge, perquè realment és una passada de viatge. Fas una ruta recorreguent de sud a nord del país, coneguent molts pobles i veient una gran diversitat de paisatge.
Aigua tailandesa
Vam anar amb jeep, amb llanxa, amb balsa de bambú, amb elefant, amb autocar, amb tuc-tuc, amb taxi, amb el Tren de la Muerte, avió, funicular i, fins i tot, tren cremallera.
Cervesa autoctòna
I direu perquè un cremallera? Doncs perquè per baixar a la nostra platja privada de l'hotel, s'hi podia accedir amb una espècie de trenet, perquè no haguessis de fer una bona pujada o baixada a peu :)
2. Noddles amb truita

3. Pasta, noddles i pollastre amb anacards
Doncs clar, mentre anàvem fent les excursions també ens quedàvem a dinar a llocs propers als que visitàvem. Sempre eren tots de bufet lliure. I cal dir que el menjar era bo, sempre trobaves alguns plats interessants, uns dies més que altres però sempre quedaves ben satisfet.

Anem a veure'n alguns:


5. Diferents fruites
1 i 2. Era un bufet lliure al restaurant situat prop de l'estació on ens va deixar el tren de la muerte. Era el nostre primer dinar de ruta. Vam passar molta calor, ja que el restaurant era exterior. Hi havia varis plats, però realment pocs valien la pena, els millors els noddles amb verduretes i truita i les cuixetes de pollastre. Eren un plat molt recorrent però sempre et venien de gust, la veritat és que eren bones, cruixents i gustoses, tenien com a gust d'all.

3. Aquest restaurant ens va agradar més, no només pel menjar, que tenien més varietat, sinó per l'aire condicionat.
Vam menjar uns espaguetis amb salsa com bolognesa, bonissima, amb ceba i carn i sofregit de tomàquet. Hi faltava formatge ratllat :(
També un pollastre amb verduretes i anacards que era realment bo. 

La fruita dels restaurants era el postres per excel.lència perquè amb lo bona que era la fruita, qualssevol menjava una altra cosa. A més a vegades era l'únic que hi havia.

5. Tempura
4. Un altre àpat a l'aire lliure, a la terrassa d'un restaurant, bufet a triar entre noddles, pollastre amb pinxos marinat, peix arrebossat, molt bo, per cert, rotllets de primavera i noddles secs i cruixents. Sinó sempre hi havia patates fregides amb ketchup a gairebé tots els bufets que anàvem, tot acompanyant les cuixetes de pollastre, que a vegades, eren com  amb pebre vermell, també cruixents, sempre encertaves.
4. Diversitat tailandesa


 5. Aquí també, dinant sota l'aire condicionat, vam menjar una tempura; amb aros de ceba, carrota i blat de moro, a la foto ja ens l'havíem menjat :)
Estava bona, menys oliosa que el següent dia que en vam tornar a menjar en un altre bufet.

En general tots els plats ens van agradar perquè si que podies menjar plats d'ells, però també hi havia patates fregides, pollastre i arrós, que això agrada més a tothom.
Un dia, fins i tot, ens van servir una truita de patates!
Va ser el millor dinar de tots, ens va encantar a tots, tant la truita com els plats que ens van servir; uns tacos de porc cruixent, arrós tres delícies fregir molt bo també i uns lichis dolços com la mel.

I per beure cervesa autoctòna o aigua ben fresca!

No hay comentarios:

Publicar un comentario