25/5/12

Productes Santaverde

Sur Aloevera ha tingut la gentilesa d'enviar-me algunes mostres de productes d'aloe vera Santaverde.
Santaverde és un laboratori de cosmètica natural ecològica, això significa que el 95 % o més de a composició de cada producte és d'origen ecològic. La filosofia de la marca és oferir productes saludables per la nostra pell i el medi ambient, Sense l'ús de productes químics ni proves en animals.

1. La base de la seva cosmètica són les plantes d'aloe cultivades de forma ecològica a la seva Finca Verda. Aquestes fulles són recol·lectades i pelades a mà i són la única matèria prima d'aloe de la seva cosmètica.

2. Cosmètica ecològica amb segell BDIH i SENSE AIGUA. A les seves formules l'aigua és substituïda per suc d'aloe vera (constituint entre un 60-70 %) del cosmètic segons la referència) de forma que els centenars de principis actius que l'aloe contenen està en la pròpia formula actuant sinèrgicament. El segell BDIH és un segell oficial alemany que garantitza que la cosmètica és ecològica.

Si voleu fer una ullada als seus productes us recomano visitar la seva web: www.suraolevera.es. Tenen una oferta per la primera compra a la seva botiga online.

Jo ja he provat la crema d'aloe vera mitja i té una textura molt suau, et deixa la pell hidratada i fresca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario