21/5/12

Productes Calvo

Aquesta setmana m'ha arribat gentilesa de conserves Calvo un lot dels seus productes.

Hi ha productes nous, com ara els patés, sardines picants, tonyina amb oli a l'all entre altres que m'han sorprès, ja tinc ganes de provar-los!
Quan els encetem ja en farem un post per mostrar-los tots :)
De moment aquí els podeu veure!


Saborosa, delicada i molt saludable, la tonyina s'ha convertit en un dels peixos més cotitzats del mercat. I no és d'estranyar, ja que tan sols la quantitat de beneficis que aporta al nostre organisme és un bon motiu per consumir-la. Així, aquest ric peix té elevades quantitats de proteïnes, vitamina D, Omega 3, i minerals ideals per als nens en edat de creixement i persones amb el colesterol alt.

A més, la tonyina, és un dels aliments que més possibilitats gastronòmiques ofereix, ja que ens el podem trobar amb ceba, en salaó, en conserves, amb verdures, en marmitako i fins i tot cru als restaurants japonesos .


Calvo en aquest cas aprofita al màxim les virtuts d'aquest peix blau i el presenta en diferents conserves com ara l'envasat amb oli d'oliva a l'all, al natural per si algú vol cuidar la línia, en forma de paté, per fer entrepans als nens. Igualment també envasa sardines, un peix blau també amb molt bones propietats, al igual que la tonyina, i també les presenta de diferents maneres; amb tomàquet, picants i amb oli d'oliva.
Els musclos també els presenta en llaunes individuals, ideals per fer el vermut dels diumenges :)

2 comentarios:

  1. Gracias por pasar por mi blog el tuyo es muy completo me gusta! por aquí me quedo besos dulces desde www.missdulce.es y desde Canarias!

    ResponderEliminar
  2. Gracias por participar en mi sorteo, así pude conocer tu blog. Enhorabuena por tus recetas, se ven ricas y deliciosas y sobre todo, por tu blog, me encanta. Me hago seguidora tuya. Besos.

    ResponderEliminar