Ahir volíem anar a la platja d'hora així que a mig matí ens vam fer uns panini. Per fer aquest entrepà d'origen italià; vam agafar una provençal, que és un pa allargat i estret amb la crosta ben cruixent.
Ingredients:
Elaboració:
Parteixes el pa horitzontalment per la meitat, luntes' amb el tomàquet, hi poses les llesques de gall d'indi, el formatge a sobre perquè es desfaci i finalment l'orenga.
Ho poses al forn i quan el formatge estigui en desfet ja tens el teu plat fet :)
![]() |
Panini de gall d'indi i formatge |
- Mitja provençal
- Gall d'indi
- Formatge edam
- Tomàquet per sucar el pa
- Orenga
Elaboració:
Parteixes el pa horitzontalment per la meitat, luntes' amb el tomàquet, hi poses les llesques de gall d'indi, el formatge a sobre perquè es desfaci i finalment l'orenga.
Ho poses al forn i quan el formatge estigui en desfet ja tens el teu plat fet :)
Mmm!! Aquest panini té una pinta bonissima!!
ResponderEliminarA nosaltres ens encanten!!
Hola Lidia, moltes gràcies per participar en el nostre sorteig i visitar el nostre Blog :-)
Molta sort i fins aviat!
Beatriz
http://www.mimamaysucocina.com/