
Restaurant l’Ou d’Or ubicat al centre de Figueres. Molt a prop del museu Dalí. Creat l’any 1981 per Flora Moncanut. Reconegut per el seu encant familiar i pel seu jardí cobert amb vidre on es serveix tot l’any.

Després de 27 anys de constància i esforç, és un restaurant reconegut i respectat de Figueres. Conegut per les comarques veïnes, Catalunya Nord inclosa.
Consisteix en un menú extens que es renova per complet diàriament. Sempre amb un servei amable, atent i personalitzat. 
Es tracta d'un restaurant sense carta. Consisteix en un menú extens que es renova complert diàriament. Sempre amb un servei amable, atent i personalitzat.
La presentació dels plats és sempre excel.lent, molt ben cuidada i sempre et sorprenen amb algun plat nou.

La disposició de les seves taules i la decoració, tant de les taules, com dels menjadors, crea una atmosfera més íntima i romàntica.
Quant al menjar és excel.lent. Sempre disposes de molts plats interessants, pots triar des d'amanides sorprenents, molt ben presentades i bones fins a una fideuà, plat que no falla mai en el seu menú, i que també és molt bona.

Al ser truiteria, una cosa que no pot faltar són truites, tant de primer plat, com de segon, sempre pots optar-hi, en fan de tot tipus; d'escarxofes, mallorquina, catalana, d'albergínies, de patata... Totes excel.lents, molt ben fetes i individuals.
Els segons també són molt extensos, tant pots triar un bistec a la planxa amb patates com un guisat de vedella amb bolets, passant per peix a la planxa o en salsa.
I de postres també ofereixen una gran varietat. Tenen un carret de postres on pots veure i triar el pastís casolà que més t'agradi. Això sí els pastissos solen ser sempre els mateixos: de xocolata, tiramisú, crema catalana, de gerds... També fan pudding, flam i una mousse de iogurt deliciosa. Sinó et convenç pots demanar gelats de xocolata, maduixa, sorbet de llimona o bescuit glacé amb xocolata calenta. A vegades tenen peres al vi, mató, graseletes de Santa Teresa (si vas pels volts de Setmana Santa) i aquesta última vegada crepes amb gelat de vainilla i xocolata calenta.

De segon vaig optar per uns escamarlans fregits, t'oferien 200 g., boníssims també, molt ben cuinats, petits però amb molt bon gust.

La veritat és que és un dels meus restaurants preferits, i des que el va conèixer el meu xicot, també el seu. Ens agrada molt anar-hi, potser perquè hi hem passat molt divendres vespre sopant :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario