27/8/11

Panettone Figueres

Quatre formatges
Bianca
Feia molt de temps que li havia dit al meu xicot que un dia provariem les pizzes del Panettone. Jo ja les havia menjat fa molt temps, a l'inici d'obrir la botiga, per provar, i la veritat és que les vaig trobar delicioses. Així que, per fi, l'altra dia vam demanar un menú d'amanida, pizza, crep i beguda per 10 euros. Fan dos altres menús també, amb amanida, pizza i beguda per nou euros o amb pizza, crep i beguda per vuit euros. Està molt bé tinguen en compte que si demanes la pizza sola ja et costa uns vuit euros. Cal dir també que els menús són vàlids de dilluns a dijous, sent el dimarts el seu dia de festa setmanal, i, a més, no estan incloses totes les pizzes de la carta. Algunes tenen un asterisc conforme no entren en el menú. Tot i això n'entren moltes, nosaltres ens vam decantar per fer una Bianca, que porta nata, ceba, bacon i emmental i més clàssica la Quatre formatges, feta d'emmental, roquefort, mozzarella i gouda. A mi personalment em va agradar molt més la primera, amb la nata, estava boníssima, tenia un gust molt suau marcat per la ceba tallada finíssima, com ha de ser, i amb talls de bacon que hi potenciaven el sabor. La massa també estava molt ben treballada, fina i cruixent als bordes. Es podia menjar tota perfectament. en canvi, a la segona vaig trobar massa el gust de tomàquet, que no em va agradar. Quan a la mescla dels formatges era bona, ja que no hi havia roquefort en excés, que a vegades et camufla el gust dels altres formatges. I també la massa era fina,i ben cuita.

Amanida Panettone
També vam probar les amanides, també pot triar, així que ens vam decantar per la Panettone que porta enciam, carrota, pernil dolç, formatge i tonyina. Te la presenten en un recipient de plàstic ben segellat. Era força abundant.

I de postres una crep, podia ser de sucre, confitura o xocolata, i com no, vam optar per aquesta última. Estava bona, ni massa petita ni massa gran i amb el farciment de la xocolata a dins. Que puc dir, que pel meu gust faltava xocolata, però pel que fa a la xocolata i el formatge, pel meu gust, mai n'hi ha suficient.

Doncs res vam fer un molt bon sopar d'una càlida nit d'estiu :)

4 comentarios:

  1. ¡¡¡Wauuuuuuu!!!
    Que pinta, la foto lo dice todo...
    Sin palabras me he quedado, ya me la imagino en la boca...uuummm
    Besines
    Nieves

    ResponderEliminar
  2. Jope que bueno se ve.

    Sabes que estoy de concurso.

    ResponderEliminar
  3. Espectacular, me la comeria ahora para desayunar,mmmmmmmm!!!!
    Un beso
    Paloma
    www.chocolatmalaga.blogspot.com

    ResponderEliminar
  4. Hola soy txuka de http://txukaunpoquitodetodo.blogspot.com/ no te veo en seguidoras en el blog con el nick de lidia ,  no se si has tenido algún problema con blogger. Para participar en el sorteo tienes que ser seguidora. 

    saludos 

    txuka

    ResponderEliminar