4/8/11

Rússia, ara des de Moscou

San Basili, Moscou
L'hotel que teniem a Moscou era el "Holiday Inn- Suschevsky". És una cadena d'hotels dispersos per tot el món. Teniem fàcil accés al metro i a unes galeries amb un supermercat que hi havia creuant l'amplia carretera via subterrani. L'hotel estava molt ben equipat, les habitacions eren netes i confortables, podies triar el coixí entre diferents games.  Aquest de Moscou era de 18 pisos i 312 habitacions. Tant a l'hora d'esmorzar com al sopar, el bufet estava massa aglomerat. Això sí l'emorzar era excel.lent, un bufet amb una gran diversitat d'aliments. Podies trobar des de truites acabades de fer amb els ingredients a triar (formatge, ceba, pebrot, xoriç...), ous ferrats, bacon, salsitxes, patates fregides, ous remenats, frankfurts, iogurt danone, per fer amanides (enciam, tomàquet, carrota, ceba, remolatxa, cogombre...), olis i salses per amanir, plumcake, diferents tipus de cereals, llet sencera, llet desnatada, una gran varietat de melmelades, extensa amplia de tes, suc de taronja, suc de tomàquet, suc de raïm, panet de cinc cereals, pa de motlle integral i normal, pa rodó, panet amb sèsam, pa negre, triangles de formatge emmental i edam, salmó fumat, llonganissa, pernil dolç fumat, mortadel.la, pancakes i mel per posar-hi al damunt.


Esmorzar salat
Tot i la varietat jo sempre em decantava per començar amb la part salada, que consistia en dos sucs de taronja, un panet de cinc cereals que jo mateixa em sucava amb tomàquet, sal i oli i ple de formatge, meitat edam, meitat emmental i també pernil dolç fumat. Era boníssim aquest pernil, tot magre i combinat amb el formatge i el panet calent :)
 
Després venia la part dolça, un dels millors croissants de mantega que he provat mai. Petits però més grans que la mida normal petita. Calents, acabats de fer els anaven treien de la cuina amb un cistell de palla que desprenia un aroma, tant bo com era. Eren un vici, al bufet volaven!!!!!!!!!!!!!!cada dia en menjava dos o tres!
Els acompanyava amb un got de llet freda, que encara que sembli estrany, a Moscou hi feia calor, un xic menys que a Sant Petersburg, però perquè hi feia més aire.
Esmorzar dolç
En conclusió començavem el dia molt ben alimentats però l'acabavem amb un bufet de sopar molt pobre. Cada dia hi havia, això sí, amanides fetes amb pebrot, pollastre, tomàquet i enciam, o amb gambetes, formatge, tomàquet i enciam. Les variaven cada dia. També t'oferien maionesa, vinagreta o oli, sal i pebre per amanir i les fetes ja estaven condimentades.
Bufet d'esmorzars
Altres opcions eren pasta bullida amb salsa (tomàquet, quatre formatges...) i formatge ratllat. Verdura bullida variada (menestra, bròquil...), sopa (com no! de verdures com una crema o tipus caldo), carn (pollastre planxa o pollastre al forn amb ceba), peix al forn també amb julivert i purè de patata casolà que estava molt bo. Notaves que era artesà. Els postres no eren del meu agrad (pastes petites amb crema, vasets de gelatina de maduixa, quadrats de nata i melmelada, profiterols farcits de crema i coberts de xocolata amb llet i avellanes, aquests eren els únics que se salvaven. Sempre hi havia fruita, tot i que ben verda (taronges, kiwi, aranja, pomes i peres). Per acabar l'ápat, el costum d'ells de prendre té i si volies cafè amb llet també.
La veritat és que d'aquest bufet de sopar, tot i que deixava molt que desitjar, podriem dir que els espaguetis amb salsa de formatges eren bons, el purè de patata també i el pollastre amb ceba al forn. La ceba estava tota tallada ben fina i s'havia caramelitzat, tot i que el pollsatre estava més sec, era el més bo que hi havia per allà.



No hay comentarios:

Publicar un comentario