14/8/11

König Figueres

Rodó de vedella amb brie, ceba caramel.litzada i nous
Per fi ha arribat el König a Figueres, quines ganes que en tenia!!!!!! Bé de fet jo i molta més gent, que ja el coneixia dels altres Königs de Girona. Divendres passat hi vam anar per primera vegada amb un amics de terres lleidatanes i una altra parella que ens havia de donar la invitació de casament (per cert, molt curiosa i original). És el més gran que hi ha, molt més que els de Girona, entre dins i terrassa. M'encanta que estigui aquí a la meva ciutat i , a més, a quatre passes de casa.
Invitació de casament amb ossets de gominola :)
A la carta de Figueres hi han incorporat alguns entrepans que no havia vist. Un dels nous que vam provar va ser l'entrepà de rodó de vedella amb formatge brie, ceba caramel.litzada i nous. Estava deliciós, sempre acompanyant d'unes braves, com no, especialitat de la casa i una molt bona companyia. La veritat és que passes una bona estona disfrutant del menjar també, i per un mòdic preu.
A la foto se'n veu la meitat, és que ens vam partir, amb el meu xicot, un entrepà de llom amb formatge brie, pernil salat i pebrot amb aquest altra que no havíem provat encara.

No hay comentarios:

Publicar un comentario