12/8/11

Avui, dia de fregits!

Avui cuinarem un dels nostres plats preferits: les croquetes! Bé això de cuinarem és un dir, més aviat fregirem les croquetes, que ja venen fetes. Són unes croquetes del mercat del Lleó de Girona. Estan delicioses. Es nota que són artesanes. Nosaltres en vam menjar de pollastre, on trobes ben bé els fils de pollastre rostit, i també, de pernil,  on hi ha trossets de pernil esmicolats. La veritat és que ambdues són molt gustoses.

Ens les vam acompanyar amb anells de ceba fregits. També estan a punt per coure. Venen amb unes bosses d'una marca americana. Jo aprofito a comprar-los al Lidl, quan fan la setmana dedicada a un país gastronòmic. I de la setmana americana, a part dels sundies, toquen anells de ceba. Són molt bon bons. No absorbeixen massa oli i queden cruixents per fora però amb la fina ceba a dins.
Per fel el dinar un xic més sa, i poder absorbir part dels greixos, ens vam fer un tomàquet amanit. Aquests són de l'hort d'uns amics dels pares del meu xicot i estan realment bons. Són uns tomàquets de Montserrat pesants, plens d'una vermella polpa i dolça a dins.



1 comentario:

  1. Quina delícia de croquetes!!! a mi també m'agraden molt....i acompanyats de la amanida de tomàquet de Montserrat, de vici!!!! em quedo passejant pel teu blog i em faig seguidora.

    Un petonas i gracies per apuntar-te al meu sorteig!!!

    ResponderEliminar