7/9/11

Sopar cosines

L'últim dissabte d'agost, i ja l'ultim dia de platja també, vam anar convidats a sopar a casa d'una cosina d'en Ramon i el seu marit, que es van casar ara fa poquet :) També hi havia l'altra cosina, són bessones.
Ens van preparar tot un assortiment de formatges molt bo, acompanyat amb pa amb tomàquet, també pernil salat i llonganissa tallada fina,  i pica-pica de calamars a la romana, croquetes, pizza de verdures i sobrassada. Els formatges eren variats, hi havia Tetilla, Maasdam, un de tendre, un manxego curat d'ovella i un semi. Feia goig de veure la taula, sobretot pels formatges ;)

El postre va ser original i digestiu, un valencià, és a dir, suc de taronja natural amb una bola de gelat de vainilla (en aquest no hi havia cava, per sort). No l'havia provat mai, però quedava bo, el dolç de la vainilla amb el contrast més àcid del suc.
Vam acompanyar el suc amb unes quantes catanies que ens van dur en un bol de ceràmica molt bufó. Són delicioses, una combinació perfecte de xocolata i ametlla. És una ametlla marcona caramelitzada recoberta d'una exquisita xocolata i decorada amb cacau en pols, que li proporciona aquest toc més amarg. N'hi havia de xocolata amb llet i xocolata negre. Amb el cafè també són excel.lents.

En definitiva vam sopar molt bé i vam passar una bona estona, una altra nit d'estiu, que ja es va acabant!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario