14/8/11

Coctails

Després d'un bon sopar que millor que rematar una nit d'estiu fent un coctail. Vam anar a la Serradora, un pub que abans havia estat de moda, va decaure i ara l'han tornat a deixar com en el seu inici, sota una nova direcció. A més ara han incorporat una barra de coctails, amb 24 marques de ginebres diferents. Hi ha un professional que els elabora. Tenen una carta a triar entre sis o set, tots amb alcohol, excepte el San Francisco, que és precisament el que jo vaig prendre.
Estava deliciós, mai n'havia provat un així. Primer va agafar la copa i la va emplenar de gel perquè es refredes. Posteriorment va llençar els glaçons i va preparar, amb la coctelera, la mescla dels diferents sucs. Després va untar tot el voltant de la copa amb sucre vermell. Hi va evocar la mescla amb un xic de granadina, m'hi va incorporar una cirereta, boníssima, i un tall de taronja com a decoració. Al principi era dolç, per la granadina, i després comença a ser àcid. Tot i que beguen directament de la copa, enlloc de fer servir la palla, et pots anar endolcint els llavis amb el sucre del voltant, així fas combinació d'àcid però amb final del gust dolç del sucre.


1 comentario:

  1. Hola Lidia!!!
    Un coktail buenísimo, sin duda. Y verás como poco a poco llegarás a los 100 y los pasarás!!!!
    Acabo de ver que te has apuntado a mi concurso, pero no me has dejado ninguna dirección de correo para ponerme en contacto contigo por si eres la ganadora.
    Mándame un correo indicándome tu dirección o déjame un comentario en el blog.
    Saludos!!!!

    ResponderEliminar