 |
Pa amb mantega |
La seva gastronomia és molt variada. Farem una pinzellada a alguns dels seus plats, concretament els que he tingut el plaer de degustar.
 |
Amanida russa |
Començarem pel
zakusi, que significa entrants. Aquí trobariem des de bolets, que els russos adoren, fins a peixos fumats (salmó, bacallà...), encurtits (com cogombrets en vinagre), arengades i amanides russes acompanyades de maionesa.
 |
Borsch |
 |
Schi |
El següent plat,
piervoye, que vol dir el primer, és una sopa, element quasi obligatori en el seu dinar. Tenim la
schi, que és una sopa de col, generalment servida amb nata líquida i la
borsch, que a més porta remolatxa, cosa que li confereix el característic color vermell i carn (vedella) i altres verduretes tallades fines (carrota, cogombre...)
 |
Kotlieti pa kievski |
 |
Escalopa amb patata bullida |
Ara ja passem al
vtaroye, és a dir, el plat principal. Aquest pot ser el
bou al Strogonov, que és carn de bou molt feta cuberta d'una salsa feta de nata líquida i ceba. També cal anomenar els
Kotlieti pa kievski, són petxugues de pollastre farcides de mantega i arrebossades.
 |
Estofat de vedella autoctona |
 |
Tapa de pa de pizza |
Després arriba el moment del té,
chai per ells, que pot anar acompanyat d'uns
blinchki, que és una petita crepe cuberta d'ingredients dolços (mel, crema de llet...). També acompanyen el té amb galetes dolçes amb confitura, pastissos i merengues.
 |
Pastís de merenga amb pinya |
 |
Mousse de nata |
 |
blinchki de crema de llet |
No hay comentarios:
Publicar un comentario