![]() |
Amanida de pasta |
Si és que a més aquesta amanida té un alt contingut en vitamina E, gracies a l'oli d'oliva, molt antioxidant.
Es pot fer amb varies formes de pasta: espirals o llaços de colors (que sempre fan més goig)...
Nosaltres vam improvitzar, així que vam agafar colzes que teníem del caldo d'hivern :)
![]() |
La vam acompanyar amb una llesca de pa de motlle artesà ben untada de maionesa |
- 150 g. de pasta en cru
- 1 tomàquet mitjà de Montserrat
- 1/2 cabdell d'enciam
- tacos de formatge, a gust de cadascú
- 2 llesques de gall d'indi natural
- 8 olives rellenes
- 2 llaunes de tonyina amb oli d'oliva verge extra
- sal i pebre blanc
Preparació:
Es bull la pasta al dente amb un polsim de sal. Es deixa refredar i hi afegim tots els ingredients; el tomàquet tallat a dauets, l'enciam trossejat, els tacos de formatge, el gall d'indi a trossets, les olives partides en quatre, les llaunes de tonyina i el pebre. A continuació s'hi evoca la maionesa casolana, ben senzilla de fer també!
![]() |
Ens la vam acabar tota :) |
Ingredients de la maionesa:
- 1 ou de pagès
- uns 250 ml d'oli d'oliva verge extra
![]() |
Boníssima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Es tira l'ou al minipimer, hi afegim l'oli i ho batem tot a màxima potència amb el minipimer tocant el cul del recipient i sense moure'l fins que veiem que els ingredients lliguen i la salsa ja comença a agafar consistència.
Opcionalment a la maionesa també hi podem afegir un raig de llimona o vinagre i/o all, amb aquest últim també és deliciosa!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario