28/7/11

Bracet de patata i tonyina

Bracet de patata i tonyina
Anem per un altre plat deliciós de cara a l'estiu, tot i que si enlloc de posar-hi maionesa a l'estiu hi evoquem salsa de tomàquet calenta, ho podrem menjar tot l'any!

Ingredients per a 4 persones:

Puré de patata (pot ser elaborat o casolà)
3 ous durs
4 llaunes de tonyina amb oli d'oliva verge extra
1 llauna de pebrot vermell escalivat
4 olives farcides per decorar
maionesa casolana

Preparació:

Es fa el puré de patata casolà, si es vol, amb patata bullida, mantega, un rajolí de crema de llet i sal, o s'agafa el que ve preparat. Una vegada fet posem dins el motlle un xic de puré i la mescla de tonyina, ous durs i pebrot barrejat amb la maionesa. Hi tornem a posar una altra capa de puré de patata i més maionesa. Finalment,  hi ratllem ou dur per sobre per decorar i les 4 olives.  Ho deixem refredar a la nevera i ja ho tindríem :)



No hay comentarios:

Publicar un comentario