17/7/11

Formatge: Le Palet Étoile

Le Palet d'Étoile
Parlarem d'un formatge de cabra provinent de la granja Étoile du Vercors. És un fomatge elaborat a partir de llet sencera pasteuritzada de cabra. És una altra de les exquisideses d'aquesta formatgeria francesa.

Característiques: és un formatge força aromàtic degut a la llet de cabra, que adquireix un sabor i aroma més pronunciat. Petit i amb l'escorça blanca de fongs, és una petita joia de cabra.

Cata: bastant aromàtic i amb un gust més pronunciat de cabra però, a la vegada, molt fi. L'escorça és blanca degut als fongs, tot i que apenes s'aprecien al sabor. És excel-lent al paladar. Conté un 30 % de matèria grassa.

Consells de degustació: es pot menjar a temperatura ambient o desfer-lo al microones uns segons, ideal per fer un mos :)
Es pot acompanyar amb un vi rosat de Provença.

França: Saint-Just-de-Claix
Pes i forma: 40 g. rodó
Dimensions: D. 5 cm-7 cm.
Llet: Cabra
Classificació: Fresc madurat
Productor: Étoile du Vercors

No hay comentarios:

Publicar un comentario