17/7/11

Bar Boira

Un bon lloc per anar a esmorzar a Girona, és el bar Boira. Està al centre i és un local molt bufó. L'encant que té és que pots esmorzar amb vistes al riu Onyar i totes les casetes de colors. A més el servei és atent i l'oferta d'esmorzars boníssima i de qualitat.

Jo em vaig demanar un suc de taronja natural. Perfecte, un got gran ple de suc fet de taronges dolces. I per acompanyar-lo un bon croissant de xocolata. Petit pel meu gust, ja que és deliciós, però a vegades, com en aquest cas, millor petit i bo, rotllo delicatessen, que gran i pitjor. Aquest croissant era fet d'una pasta fina com un xic mantegosa, deliciosa i fina i amb una xocolata a les puntes i a dins sensacional.

Senzillament una delícia!!!

2 comentarios:

  1. Gracies per la teva visita. Es molt interesant el teu blog.

    ResponderEliminar
  2. Buenas, moltes gràcies per apuntar-te al meu... sorteu (?) jajajaj.

    Te sigo, un saludo!!

    ResponderEliminar