7/6/14

Arriba l'estiu a MobileFun

Quasi ha arribat l'estiu i ja ve de gust anar a la platja, fer una cerveseta ben freda a la terrassa amb els amics i passar l'estona fent "la gamba" a la tovallola per posar-se ben moreno.
I amb la calor també ens arriben munt de novetats de cara als propers dies a MobileFun, la completíssima pàgina d'accessoris per telefonia mòbil de totes les principals marques del mercat.


Amb l'estiu i la calor arriben moltes novetats en quant a terminals com el nou Motorola Moto E i els pesos pesat de les principals marques, com l'LG G3, el Samsung Galaxy S5, l'HTC One M8 o l'esperat Sony Xperia Z2.
Davant aquesta allau de nous terminals, la gent de MobileFun ens tenen preparats un munt de complements de tota mena perquè no et falti de res pel teu mòbil, ja sigui si ets pensat de canviar el teu mòbil per algun dels anteriors com si ja vas ben equipat amb quaselvol altre model, la qüestió és que no us faltarà de res i tindreu un lloc on triar i remenar!

Però per fer-vos una idea, què millor que una petita mostra del tot el que hi podreu trobar.

Fa dies que s'està parlant de l'entrada a la gama baixa/mitja de Motorola amb l'esperat Moto E. Una bona opció si vols tenir un terminal amb una bona relació qualitat/preu. Doncs cap problema, si et decantes per aquest model, a MobileFun trobaràs una extensa gamma de complements!


Pels afortunats posseïdors d'un pes pesat dins els mòbils, com per exemple l'HTC One M8 podreu trobar un ampli catàleg d'accesoris, així com també si disposeu d'un Samsung Galaxy S5, o del nou  LG G3 o fins i tot pel Sony Xperia Z2.

Ah! I tranquils, per tots aquells que teniu Iphone 5S d'apple, també trobareu una bona quantitat de producte entre tirar i remenar! ;)

Doncs res, no oblideu entrar-hi a fer un cop d'ull que de ben segur hi trobareu alguna cosa us agradarà! :)

5/6/14

Tallada de Troncs a Vallfogona


Diumenge passat vam assistir al concurs de tallar troncs a Vallfogona del Ripollès. Un poble petit però molt bufó. Envoltat d'un paisatge espectacular i molta zona verda per caminar.


Varem fer l'Instagram no sense abans carregar piles amb un esmorzar de bosquerol. Aquest va consistir en llesques de pa sucat amb oli i sal i xuies tallades fines acabades de fer. No hi faltava fuet, molt talls d'un fuet excel-lent, amb una carn bona i magre i un picat ben fet.


I després del bon esmorzar una bona caminata pel poble!

Pasta de foie amb salsa 4 formatges

La finalitat d'aquest post és mostrar-vos una salsa molt fàcil de fer per a acompanyar la pasta.
Nosaltres en aquesta ocasió hem fet una pasta fresca de ceps, bonissima, gentilesa de Sempreteca.

Ingredients per 2 persones:

1 paquet de pasta fresca de ceps Sempreteca
1 cullerada de mantega
mescla de 4 formatges: emmental, gouda, curat i cheddar
mig got de llet
pebre


Elaboració:

Posem la pasta a bullir els minuts que marca el fabricant. Escorrem la pasta i reservem.


Paral-lelament posem una cullerada de mantega a desfer en un cassó, hi afegim els formatges, un xic de llet i pebre.


Remenem i quan estigui tot desfet apaguem el foc i barregem la salsa amb la pasta.


Nota: es pot fer amb qualssevol dels formatges que ens agradin i queda molt fina i bona.


Esmorzem a Sant Joan les Fonts

Preciós el poble de Sant Joan les Fonts o Sant Joan les Flors, tal com s'anomena mentre engalanen els seus espais amb flors.

La veritat és que em va sorprendre gratament, tant els seus carrers, com la fàbrica, el paisatge que l'envolta, les rutes que s'hi poden fer, entre altres.


Nosaltres, per variar, i en un poble de la Garrotxa, vam esmorzar de collons que es diu :)


Un esmorzar amb un bon pa de pagès acompanyat d'embotit artesà d'en Jordi Vilarrassa.
Al seu obrador elaboren les botifarres sense cap tipus d'additiu, ni conservants ni colorants. Només sal i pebre. La qualitat dels seus embotits es nota a la vista i al paladar.


Nosaltres vam tenir el gust de tastar la botifarra blanca, fina i delicada, bonissima. També la seva llonganissa, amb el picat perfecte, poc greix i ben salpebrada. I com no, el cap de llom impressionant així com la botifarra negre. Gustos de casa.


Una bona llesca de pa sucada amb tomàquet, sal i oli i amb aquests embotits és una bona manera de començar el dia!


Per beure, sucs variats, refrescos i cafè amb llet :)

Restaurant Ca La Tina

Aprofitant l'Instagram de Port de la Selva, i després de passar un matí pujant al Monestir de Sant Pere de Rodes, que és impressionant i les vistes, una passada, amb el trenet i fent un vol pel poble, ens vam quedar a dinar a Ca la Tina.


Al meu pare li feia gràcia, ja que ell hi havía treballat i s'hi quedava a dinar. Vam preguntar a la guia i ens dir que segurament era aquest restaurant el que deia ell que recordava.


És un restaurant de menú casolà, bona relació qualitat-preu per ser el cap de setmana, to i que algunes coses podrien millorar. Aquell dia com que hi feien el SonarKids tenien ple i això que el restaurant és gran i disposen de varis menjadors.

El menú de dissabte era de 15 euros, sense IVA però. Això enganya un xic, sempre has de llegir la lletra petita.


Nosaltres vam provar:

- Fideuà, acompanyada d'all i oli (de pot)



- Sèpia amb patata i pèsol: molt ben guisada la sèpia, va quedar molt tendra i el suc molt bo


I de segon tots vam optar pel peix fregit: una mescla de sorell, capellans i anxoves fregides. El sorell tenia un gust a mar deliciós i l'anxova bonissima així fregida.


El pa, ja ho veieu, congelat i posat al forn, torradet.


De postres vam fer un pastís de nata i nous, em vaig quedar l'últim que quedava.
Era normal, me l'esperava més bo.


En Ramon va agafar, en falta de més pastissets, les maduixes amb nata. Nata d'esprai :(


Una nota negativa, que suposo que era per la gran quantitat de gent, que no donaven a l'abast, va ser que el primer plat ens el van servir molt ràpid, el temps de rentar-me les mans i ja el teníem a taula, però, en canvi pel segon plat vam haver d'esperar casi tres quarts d'hora i a mi l'espera no m'agrada. Em desespera, si tinc gana perquè tinc gana i sinó també :)

En definitiva el tracte va ser bo, un restaurant de tota la vida on no hi ha ni carta de menú, t'ho diu de paraula, que així sempre em queda aquella sensació de: I si es deixa algun plat? Perquè després a la taula del costat em va semblar sentir un plat que a mi no m'havia dit :( Crec que és millor que et donessin tan sols un paper amb el menú escrit.

4/6/14

Instameet Girona

I després de l'Instagram a Girona, un Instammet. I que és això? Doncs una trobada d'instagramers que solem ser els que anem als del cap de setmana que patrocina el Patronat de Costa Brava.


Cares noves, altres reconegudes i altres molt conegudes, de cada cap de setmana casi :)

Un espai, el Teatre de Girona, una sala on vam poder gaudir d'un vespre-nit molt bonic. Amenitzat amb guitarres i amb pica-pica. Amb la col-laboració, com no, del Mes Cub i Estrella Damm.

Vam poder degustar, tot xerrant amb altres igers, alguns aperitius com:

- Embolcalls de formatge de cabra i salmó, boníssim aquest, perfecte combinació la untuositat del salmó amb el formatge de cabra


- Gaspatxo


- Truita de patata: ben feta, amb força patata
 

- Brotxetes de meló amb pernil: un pernil bo que acompanyava molt bé el meló força dolç


Per beure estrelles i també llaunes de Vichy Català, amb guaranà, per combatre el cansanci de la tarda, vam caminar força i la calor també aixafa ;)


Berenar al Mes Cub














Que diferent fer un Instagram un dijous a la tarda. Semblava festa, una bona manera d'apropar-se al cap de setmana i fer-se més curta la setmana :)

Sobretot tinguen en compte el berenar que ens va oferir el Mes Cub, dues taules a la seva terrassa:

- Amb plates d'entrepans variats: de pernil dolç, pernil salat, botifarra, llonganissa i formatge. Fets amb un pa molt cruixent i bo.


- Sucs naturals recent fets per ells: de taronja i una barrejat amb taronja, maduixa i síndria. Molt refrescant i adient pel bon dia que ens va fer. A més combinava bé :)


- Xuixos de Girona: no podia ser menys, uns xuixos excel-lents, una crema fina de farciment i una massa cruixent i molt ben fregida.


- També hi havia ratafia que per acompanyar el dolç va bé, tot i que amb la calor...


Vam passar una bona tarda, passejant pels racons preciosos que té Girona, els seus jardins màgics, és una cuitat amb encant.

Bròquil amb tonyina

Una recepta que jo personalment trobo molt bona quan et sobra bròquil, ja sigui del blanc o verd, és saltejar-lo amb tonyina. Senzill, sa i boníssim!!!!!!!!!!

Ingredients:

Bròquil sobrant
Una llauna de tonyina amb oli d'oliva verge extra
Oli de la tonyina

Elaboració:

Agafem una paella hi tirem l'oli de la tonyina i hi fregim el bròquil. L'anem fent pels dos costats i hi tirem la tonyina.
El coem en forma de truita, volta i volta, fins que ens quedi rosset. I ja ho tindríem, una espècie de truita de bròquil ben aixafat amb la patata i la tonyina. És que no sembla ni bròquil, ni de gust ni d'aspecte casi :)