Ens agrada el menjar mexicà i tot sovint ens en preparem. Aquesta vegada hem fet uns wraps farcits de pollastre, ceba, formatge i salsa de mole. El mole és una salsa elaborada amb espècies, xile i xocolata, el més conegut és el mole poblano.
Nosaltres hem fet servir un pot de mole comprat, però si us atreviu el podeu fer vosaltres!
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Primer de tot pelem la ceba i la trossegem ben petita per a sofregir-la amb oli d'oliva verge extra.
Paral.lelament en una altra paella fem el pollastre a la planxa ben salpebrat.
Una vegada la ceba fregida hi tirem el pollastre prèviament tallat a tires primes i hi afegim la salsa de mole.
Barregem tot per tal que els sabors s'impregnin bé i farcim els wraps amb la mescla.
Enrotllem els wraps amb la mescla i talls de formatge cremós perquè es desfaci bé. Servim i gaudim!
Consells de degustació:
La salsa mole que hi posem anirà a gust de consumidor, si t'agraden els sabors més forts n'hi pots posar tot el pot. Recordem que té un gust especial, amb el toc d'espècia molt marcat.
Bon profit!
Nosaltres hem fet servir un pot de mole comprat, però si us atreviu el podeu fer vosaltres!
Ingredients per a 2 persones:
- 2 wraps
- 1 pit de pollastre
- 1 ceba de Figueres gran
- mig pot de salsa mole
- formatge cremós
- sal i pebre
- oli d'oliva verge extra
Elaboració:
Primer de tot pelem la ceba i la trossegem ben petita per a sofregir-la amb oli d'oliva verge extra.
Paral.lelament en una altra paella fem el pollastre a la planxa ben salpebrat.
Una vegada la ceba fregida hi tirem el pollastre prèviament tallat a tires primes i hi afegim la salsa de mole.
Barregem tot per tal que els sabors s'impregnin bé i farcim els wraps amb la mescla.
Enrotllem els wraps amb la mescla i talls de formatge cremós perquè es desfaci bé. Servim i gaudim!
Consells de degustació:
La salsa mole que hi posem anirà a gust de consumidor, si t'agraden els sabors més forts n'hi pots posar tot el pot. Recordem que té un gust especial, amb el toc d'espècia molt marcat.
Bon profit!