19/5/23

[#Radio] @gironafmcat Menús de Temps de Flors

Aquests dies Girona celebra el Temps de Flors, una exposició de flors que se celebra a la ciutat des del 1954. Principalment té lloc al Barri Vell de Girona on molts espais reconeguts s'engalanen de flors i els carrers s'omplen de visitants d'arreu per tal de veure tots els muntatges.


És maco de veure la ciutat tan florida i maca i molts restaurants aprofiten per elaborar un menú dedicat al Temps de Flors. Alguns d'ells tenen la flor com a protagonista i altres simplement fan quelcom especial per aquests dies, no obstant és una bona ocasió per conèixer les seves propostes i descobrir nous restaurants.
Per la meva part n'he buscat varis, ja que el proper cap de setmana tenim pensat anar-hi i si vosaltres us voleu animar, us deixo aquí els diferents restaurants amb el seus corresponents menús;

- Cafè Savoy, situat al carrer Nou de Girona, una aposta segura, el seu menú del dissabte ja l'hem tastat en diverses ocasions i ara aquest que han preparat ha d'estar molt bé;

MENÚ TEMPS DE FLORS

Primers
  • Amanida de brots vegetals amb flors, alvocat, daus de tonyina macerats amb soja, tomàquets cirera i vinagreta de mel i sèsam
  • Crema fina d’espàrrecs verds amb cremós de iogurt grec i tàrtar de gambes
  • Lasanya de verdures amb tomàquet confitat, alfàbrega i parmesà 

Segons
  • Suprema de lluç amb carxofes saltades i oli d’avellanes
  • Vedella cuita a baixa temperatura amb puré de pastanaga i salsa de ceps 
  • Magret d’ànec amb compota de poma i reducció de ratafia 
  • Entrecot de vaca a la planxa o amb salsa de Pebre de Sichuan amb guarnició

Postres
  • Pinya confitada al rom amb gelat de coco
  • Recuit de drap amb mel i nous garapinyades 
  • Pastís de xocolata negra amb crema de xocolata blanca 
2 plats, postres, 1 beguda i pa Preu: 26,50€  


El Restaurant 8 de 7 del carrer Hortes, un restaurant petitó amb molt d'encant ens proposa un menú molt atractiu;



Continuem amb el Kubu Girona, al carrer Cristòfol Grober, a tocar del carrer Nou, un lloc conegut pels seus kubus, dels quals ja us n'havia parlat en una altra ocasió, i que ara ha elaborat un menú que té molt bona pinta!


Si sou formatgers us en diré un que us agradarà molt que es troba al carrer de la Cort Reial, el Formaticum;


I ara un restaurant que es diu Normal, però que no ho és gens de normal, gastronòmicament parlant ;)

Es tracta d'un restaurant dels germans Roca, que tenen com a cap de cuina l'Elisabet Nolla, on hi fa una cuina directe, espontània i pel Temps de Flors han creat un menú amb molt d'encant;


I per últim us deixo amb el que fan al Restaurant del Corte Inglés de Girona per a la ocasió;

- Amanida de flors, ravenets, alvocat, granada i vinagreta de fruites seques

- Filet de porc amb salsa de flor de taronger

- Escuma de pètals de rosa amb maduixots

El menú inclou begudes (aigua o cervesa de barril o copa de vi) i una barreta de pa i surt per 26 euros

I fins aquí els menús de Temps de Flors, nosaltres ja tenim taula encarregada per un d'ells, d'aquí poc us en faré un post per veure'l!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario