22/5/23

[#Restaurant] @Bonretorn

El passat dia 6 de novembre de 2022 vam anar a celebrar el 50 aniversari de noces dels meus pares

Va ser un diumenge diferent, vam començar amb la missa a l'església però després ja vam anar a gaudir del banquet.

Ho van celebrar al Hotel Restaurant Bon Retorn, amb tres estrelles, un lloc molt maco i gran on s'hi fan molts casaments. Està situat a les afores de Figueres, però a cinc minuts en cotxe. 

Teniem una part del menjador tota per nosaltres, més privat, ja que hi havia decoració de globus i un power point amb imatges d'ells i de familiars, fins i tot en Jan va sortir, i amics, molt emotiu.

Les taules amb els seus centres de flors, que eren preciosos, estovalles blanques i un servei amable i atent, no faltava ni el vi ni l'aigua, ni el cava de les postres.

Vam començar l'àpat amb un pica-pica, que va consistir en;

- Capuccino de botifarra

Un gotet servit calent, molt fi, va agradar molt

- Canapè de salmó fumat amb formatge fresc

- Micuit de foie-gras en geniose de nou moscada, amb compota de mango i pruna


- Xapata amb tomàquet i pernil de Guijuelo

Un pa prim, cruixent i molt ben sucat amb tomàquet i un bon oli combinat amb un pernil bonissim, un mos molt llaminer


- Croquetes de la casa

Eren de pernil  ibèric, molt meloses i amb força quantitat de pernil

- Brunyols de bacallà

Molt ben fets, tant de dins com de fora, molt suaus

L'aperitiu va agradar molt tant en qualitat com en quantitat, tothom va poder repetir

De segon podies triar entre;

- Lluç a la basca amb espàrrecs i cloïsses

Diuen que era molt bo, ben cuinat i molt gustós, la veritat és que en feia la pinta

Jo vaig optar per la carn;

- Espatlla de xai desosada al forn

L'espatlla sense ós és perfecte per a la presentació i per menjar-la. Estava molt ben cuita, es desfeia i combinava amb patates amb alls, també molt fets.


I per últim;

- Pastís d'avellanes amb xocolata i nata


Era com un rus d'avellana, boníssim!

Molt flonjo, amb un potent gust d'avellana i decorat amb la xocolata i la nata, dos ingredients que combinen molt bé amb l'avellana.

Un pastís deliciós, repetiria el restaurant només per tornar a menjar aquest pastís, i no sóc l'única que ho pensa ;)

Per beure durant tot el dinar podies triar entre;

- Aigua

- Sinols Blanc 2021, d'Empordàlia

- Cercium 2019, de Mas Llunes

- Berdié Gran Nature 2015, dels Germans Jovani

- Cafè, servit amb petits fours, que eren unes trufes casolanes molt bones, un bon detall de la casa per finalitzar aquest dinar tan fantàstic.


Jo personalment vaig quedar molt contenta amb el que vam menjar i sembla ser que els altres comensals també o, si més no, això van dir ;)

Això sumat a que vaig veure els meus pares ben feliços només fa que arrodonir el dia i pensar en lo afortunats que som de tenir salut i una família que t'estima i que està al teu costat, tan per lo bo com per lo dolent. Un brindis per tots ells!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario