26/5/23

[#Restaurant] Pizzeria Margue 1889

Quan la Pizzeria Margue va obrir a Girona vam anar a degustar les seves pizzes gourmet napolitanes, tal i com ells es defineixen i la veritat és que no n'hi ha per menys.

Fan unes pizzes autèntiques napolitanes, amb una massa gruixuda i esponjosa que dóna gust menjar-la.

A més les seves pizzes són molt originals, no trobarem les típiques amb base de tomàquet, sinó que n'hi ha amb crema d'albergínia, de formatges, entre altres combinacions interessants i algunes de temporada.

Això et permet menjar una pizza amb ingredients de temporada, és a dir, frescos i de proximitat.

Nosaltres hi hem tornat perquè ens en va quedar un bon record i hem tastat algun entrant, així com diferents pizzes i postres.

De primer ens vam partir un entrant;

- Burrata Italiana


Una burrata italiana servida en pa de pizza, molt prim i calent amb pernil de Parma i rúcula


Un plat molt bo, a mi la burrata m'agrada molt, la única cosa és que pel meu gust estava massa freda i impedia que la nata sortis al obrir-la i és una pena :(

De pizzes ens en vam partir dues, una de temporada;

- Parmigiana


Portava crema casolana d'albergínies, mozzarella, crema de formatge parmesà, tomàquet xerry de Vesubi (Nàpols), xips d'albergínia i alfàbrega


Una pizza amb diferents textures, per una part com a base la salsa cremosa d'albergínia, que contrastava amb el formatge tipus mousse i per finalitzar el tocs cruixents de les xips.


Ens va agradar molt aquesta pizza, molt suau i bona.


A continuació vam fer la gourmet;

- La Trufada

Una pizza de sabor intens per la trufa que porta crema casolana de bolets i mozzarella i fora de cocció burrata italiana trufada i tartar de vaca vella dels Pirineus.


Tot plegat una explosió de sabor pels amants de la trufa, però torno a dir que la burrata estava massa freda i resta punts a la pizza, que és molt bona i la carn molt tendra també, però també massa freda. Estic d'acord que no la coguin, però l'haurien de servir més atemperada per tal de notar tots els matisos i aromes i textures, sobretot de la burrata.


I per acabar vam tastar dos postres que ens varen recomanar;

- Tiramisú de la casa, amb mascarpone, cafè, savoiardi, cacau i ous


Te'l presenten molt divertit, tot i que n'hi cap poca quantitat i està molt bo, és molt fi


- Cheescake al Pistacchio, es tracta d'una pastís de formatge amb salsa de festuc de Sicília i festuc mòlt


Al fons del got hi ha un crumble de galeta, també massa fred, s'hauria d'atemperar una mica abans de servir per tal de notar més els sabors i tot i que està bo, el fred ho mata


En resum però, vam menjar molt bé, el servei és atent i t'explica com fan les seves pizzes napolitanes que és el seu segell d'identitat.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario