22/6/22

[#Llonganissa] Gascons Carnissers

Avui us presento la darrera llonganissa que hem tastat en busca de la millor llonganissa artesana, la de Gascons Carnissers.

Estan situats a Llagostera, una carnisseria de poble que actualment són ja la tercera generació i segueixen produint tot l'embotit casolà, tal i com ho han fet sempre. elaboren bull blanc i negre, catalana, sobrassada, llom, baiona, fuet i llonganissa.


També fan hamburgueses al moment, ja que no porten conservants ni cap tipus d'additiu, les fan del que vulguis i segons la temporada, per exemple quan hi ha espàrrecs o bolets, les de camagrocs km 0 triomfen. A banda en tenen de vedella, mixtes, de pollastre, amb formatge i de tots tamanys, normals, XL i XXS.

Avui però el que ens interessa és parlar de la seva llonganissa artesana que la fan tal i com ho feien els seus avis i creieu-me es nota ;)


La veritat és que una llonganissa com les d'abans, amb un gust impressionant i amb una mescla de carn magre i cansalada molt adequada. Al igual que el toc de pebre, que s'hi nota però no un excés.


Al meu parer és una llonganissa molt equilibrada que ha tingut una bona curació i assecatge que es transmet en boca.

Si tot ho fan tan bo, caldrà tastar les altres varietats d'embotits que fan, ja que avui dia costa molt trobar-ne d'artesans.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario