17/6/22

[#Restaurant] Can Jordi Grill

Avui us porto un restaurant, Can Jordi Grill,  que fa molt de temps que hi havíem anat en un parell d'ocasions però no hi hem tornat fins ara. I això que fan un menú entre setmana amb bona relació qualitat-preu i el cap de setmana, encara més, amb alguns plats que avui dia costen trobar en un menú.

Nosaltres hi vam anar el diumenge, que fan el menú de cap de setmana per 22 euros amb molts plats a triar, més sofisticats que els dies laborals.

Els caps de setmana et serveixen un petit aperitiu, que va consistir en;

- Twister de llagostí

Un detall d'agrair, llàstima que no estava cruixent

De primer ens va cridar l'atenció:

- Arròs de ceps i foie

Com que és un primer, te'n porten poca quantitat, però en tens més que suficient. 


Ve presentat amb katsobushi, que és tonyina ratllada seca i marinada que té la particularitat que al l'escalfor de l'aliment es mou, de tal manera que quan et serveixen el plat sembla que balli.



La veritat és que no és un ingredient que lligui amb aquest arròs, hagués estat molt millor notar més el cep i sobretot un foie més de qualitat, d'aquells més persistents.

Aquest arròs estava cuinat amb verdures també, i estava bo, tot i que no com me l'imaginava.


De segon, si que vam encertar, vam decantar-nos per l'ànec:


- Confit d'ànec amb salsa de vermut



Un plat rodó, amb un confit ben cuit i amb la seva reducció de vermut, que hi casava de meravella


Venia servit amb una dauphinois de patata, bona i cremosa


I per postres vam optar per un pastís de xocolata;

- Sacher


La veritat és que no s'assembla gaire al original però no està malament, té molt de gust de xocolata, és més contundent, atipa força


En resum vam dinar bé, amb bona relació qualitat-preu tinguent en conte que es tracta d'un menú de diumenge. 




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario