24/4/19

[#Recepta] Farcell farcit de conill a l'all cuit a baixa temperatura

Continuem amb la degustació de platets de conill, aquesta vegada amb el guanyador de la Mostra Gatsronòmica, Farcell farcits de conill a l'all cuit a baixa temperatura, del Restaurant Amiel&Molins.



 Per a 4 persones:
  • 1 conill
  • 50 gr. de mantega
  • 19 gr. de pasta brick
  • sal
  • 400 gr. llet
  • pebre
  • 300 gr. de farina
  • 10 gr. oli d'oliva
  • 4 grans d'all


Preparació:

Coure el conill a baixa temperatura, 63 graus i coure durant 12 hores.

Desossar el conill. Amb la mantega i la llet fem una beixamel espessa, hi afegim el conill i barregem.

Agafem la pasta brick i anem fent els raviolis amb la pasta feta.

Amb el suc del conill afegim els alls, passem per la batedora i espessar amb la xantana.

Un cop cuit el farcell al forn, posar un xic de salsa pel cim.

Aquest farcell em va agradar molt, no m'estranya que sortis guanyador entre els vots del públic que el va tastar.

Un mos molt fi :)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario