24/4/19

[#Receptes] Ravioli de conill a la vinagreta

Ja sabeu que fa uns dies va tenir lloc a Vilafant la 23ª Fira del Conill i l'Artesania de Vilafant. Una fira amb molt d'ambient i on pots degustar a canvi d'un tiquets plats de conill cuinats pels diferents restaurants que hi participen.

Nosaltres vam tastar cinc plats, dels quals us mostraré la recepta de cada un d'ells, començant pel:

- Ravioli de conill a la vinagreta, del Restaurant Carles Antoner


  • 1 ceba
  • 1 porro
  • pastanagues
  • tàperes
  • cogombrets
  • 1 conill



Preparació:

Es tallen totes les verdures a daus i es confiten. Un cop confitades hi afegim vinagre.
Agafem el conill i el rossegem amb sal i pebre. Hi afegim les verduretes i deixem coure a foc lent durant una hora i mitja ben bona.
Desfem el conill i les verduretes fent una massa que serà el farcit dels raviolis.
Agafem la pasta, la bullim i l'estirem sobre una superfície plana.
Posem sobre cada tros de pasta una cullerada de la barreja del farciment i tanquem tot aconseguint els nostres raviolis.


Cal dir que ens els van presentar amb una vinagreta que hi quedava molt bé.


És un dels tastets que més em va agradar, molt fi i delicat però de gust potent.

Si voleu veure els altres tastets seguiu llegint...



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario