24/4/19

Els últims tasts de conill

Us presento els dos últims tasts de conill de la Mostra Gastronòmica de la Fira del Conill, aquesta vegada sense recepta, ja que una no estava disponible i l'altra van servir l'arròs, ens cremàvem i vam saltar-nos fer foto de la recepta :( I això que l'arròs era deliciós;

- Arròs de conill, escarxofes i ceps



Aquest arròs era del Restaurant La Falconera


Cal dir que l'arròs estava al punt i ben cuinat i amb el gust del cep i l'escarxofa el conill estava ben acompanyat.


- Mandonguilla de conill, del restaurant La Quinta Forca


Molt magre de la seva carn però gustosa i prou melosa, amb una salsa d'aquelles que hi sucaries força pa.


I per rematar els tastets, també t'ofereixen una cua de conill, de la Pastisseria Parc Bosch. Es tracta d'una massa de pasta full enrotllada amb confitura que simula la cua d'aquest animalet.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario