15/4/19

.@EmpordaWine Encetem el Vívid

Sabeu que durant tot aquest mes d'abril el Vívid ofereix un munt d'activitats relacionades amb el món del vi oi? De fet us ho explicava en un post anterior que podeu llegir aquí.

Nosaltres de fet ja hem fet la primera activitat d'aquest Festival del vi, un Monòleg maridat amb Anna Bertran (l'actriu de Polònia) al Convent del Caputxins amb el Celler Oliveda.



Abans d'entrar a la sala ens van oferir una copa de cava, concretament l'Oh rosat. Elaborat amb Garnatxa i Trepat, un cava d'un atractiu color préssec pàl·lid, amb fruits vermells en nas però en boca és corpulent i saborós.


És un cava ideal per a aperitius, plats o postres i fins i tot plats més potents ja que té prou estructura. ha estat elaborat amb el mètode tradicional "xampanois", amb segona fermentació en ampolla i amb una criança mínima de 9 mesos.


Jo personalment el vaig trobar un cava atrevit, amb un gas força marcat.

Després de la benvinguda amb cava, vam entrar a veure el monòleg de l'Anna, i en sortint vam degustar el vi negre "Terra de Vents 2014". Es tracta d'un vi negre de bota elaborat amb les varietats Samsó i Cavernet Sauvignon.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario