27/1/13

La última pizza de l'any

Aquesta pizza va ser la última que menjàvem l'any 2012! I per aquest motiu la vam fer un xic més especial, amb set formatges delicatessens. Vam agafar alguns talls de la selecció de formatges que el meu pare havia comprat a la carnisseria on acostumem a anar. Precisament ell va anar-hi amb la meva mare i es va enamorar d'una safata que estava preparant per un altre client, així que sabent que aquella mateixa nit tots hi anàvem a sopar i tots som formatgers en va fer preparar una. Feia una pinta bonissima i una presentació excel.lent. Tota una varietat dels millors formatges selectes disposats en una safata de plàstic dur transparent, quedava bé. Però, finalment, entre tots els canapès, la sopa de galets i la quantitat de marisc que havien preparat no els vam ni treure :( Així que vaig decidir agafar-ne alguns talls per menjar-los a la pizza.

Selecció dels 7 formatges
Alguns dels formatges eren: rulo de cabra, formatge de llet crua d'ovella, algun curat de cabra francès, un formatge manxec, Parmesà, Roquefort, i Testun al Barolo. Aquest últim no l'havia provat mai i és deliciós.

Tots aquests per una pizza
Amb tots aquests formatges va quedar una pizza exquisida. Aquesta vegada vam comprar unes masses fines cuites al forn de llenya i hi vam disposar el tomàquet natural ben reduït fregit lentament, una base de formatge semi curat i al cim tota la majestuositat dels diferents formatges esparcits per tal de diferenciar-los bé i poder-ne fer un bon tast. Un toc final d'orenga i al forn!


Aquí teniu les imatges de les dues pizzes als set formatges que ens van sortir, una per cada un :)

Una de les millors pizzes que mai he menjat :)


1 comentario:

  1. Veo que ya te seguia, tu a mi tambien ???? porque no te encuentro entre los seguidores recientes ....

    ResponderEliminar