11/1/13

Ens va tocar a la quina!

Diumenge, dia de Reis, vam anar a la quina de Viladamat :) M'agrada aquesta quina, perquè comença a les sis de la tarda, tenen molts bons premis i hi ha coctail de fruits secs ja al arribar i una coca de crema bonissima a la mitja part.

A més, aquest diumenge passat va anar molt bé, només vam pagar un cartró, ja que l'altra els va tocar al meus pares el dia anterior de quina i ens el van donar i a sobre vam treure la primera línia de la quina. Un cartró val 12 euros i a cada jugada hi ha les 3 primeres boles, dues línies i una quina. També hi ha sortejos amb el número de cartró que no estan gens malament.

Vegeu aquí el premi d'una línia:

- 3 ampolles de vi: una de vi blanc, una de rosat i una de negre
- 1 llonganissa
- 1 fuet
- 2 xoriços

Quina il.lusió em va fer, no vaig cridar massa, però ja em van sentir :) Vaig treure amb l'àvia, el 89, no em fa fer patir gaire però ;)

Ara un bon pa amb tomàquet i a tastar els embotits i el vi!


No hay comentarios:

Publicar un comentario