22/1/13

Spaguetti al Quatro Formaggi

Una altra vegada ens vam fer uns espaguetis Combino, és a dir un paquet de pasta seca amb la seva salsa inclosa, són d'un supermercat que fa setmanes temàtiques i val la pena aprofitar. Nosaltres vam comprar-los mentre feien Itàlia!

La preparació és senzillissima, bullir els espaguetis durant un quart d'hora perquè estiguin al dente i reservar.
Per altre costat, posar una cullerada de mantega a fondre en un cassó amb uns 300 ml de llet. Fer-ho bullir a foc lent mentre anem remenant i, quan veiem que la salsa ja s'espesseeix, tanquem el foc i evoquem la salsa sobre els espaguetis.

Queden uns espaguetis molt bons i aromàtics, amb molt de gust de la salsa dels quatre formatges: cheddar, emmental, gouda i camembert. Una bona barreja, però si no en fas prou, com en el nostre cas :), t'hi pots ratllat un xic de formatge semi al cim i posar-ho al microones que es fongui. Ah, i un toc de pebre tampoc estaria gens malament ;)

Anem a veure quina pinta fan:



Quant a les calories que porta, és un plat molt ben equilibrat, veiem-ho:

Calories.................................................................... 377 Kcal.
Proteïnes ....................................................................... 14 g.
Hidrats de Carboni .......................................................... 69 g.
Greixos ........................................................................... 5 g.

Així doncs observem que la majoria de calories ens provenen dels hidrats de carboni d'absorció lenta, que ens donaran energia de llarga durada. Hem de tenir en conte però que si hi afegim formatge ratllat al cim estarem incrementant les calories del plat així com els grams de proteïna, hidrats de carboni i greixos que ens aportaria el plat.



1 comentario: