27/1/13

Fusilli amb nata i xoriç

Com molts dissabtes, avui toca pasta! I és que ens agrada tant un bon plat de pasta, sempre ve de gust i permet tantes elaboracions com tipus de pastes existeixen :)

Avui fem uns fusilli de la marca Delux del Lidl, que tenen productes que estan molt bé.

Ingredients per a 2 persones:

  • 250 g. de pasta seca
  • 200 ml de nata per cuinar
  • uns talls de xoriç, a gust de consumidor
  • sal
  • pebre

Elaboració:

  • Es bull la pasta amb abundant aigua amb sal durant uns 15 minuts aproximadament, assegurant-nos que quedi al dente.

  • Una vegada cuita, la retirem del foc, la colem i la reservem.

  • Per altra costat posem en un cassó la nata i l'escalfem amb els talls de xoriç. Ho anem remenant fins que es vagi espesseint i apaguem el foc.

  • Barregem la pasta amb la salsa i hi posem un toc de pebre. 



 Cal dir que aquest tipus de pasta, els fusillis em van agradar molt. La consistència i la forma que tenen són ideals perquè agafin tota la salsa. Són generosos en boca.
Com a curiositat direm que el Fusilli és una pasta tradicional del sur d'Itàlia que va néixer de la idea de trenar l'espagueti. Amb el temps els artistes de la pasta en van anar moldejant la forma i la figura fins a aconseguir el Fusilli que avui dia coneixem.


No hay comentarios:

Publicar un comentario