Quan arriba el divendres ja estem tots més contents perquè tenim tot el cap de setmana per endavant. No hem de tornar a la feina fins dilluns així que comencem ja amb un bon sopar. I quin millor sopar que un bon pa amb tomàquet!
Ingredients:
Preparació:
Vam tallar unes quantes llesques de la barra de pa i la vam ben sucar amb tomàquet, pels dos costats. Hi vam posar sal i un bon raig d'oli d'oliva i vam acompanyar el plat amb unes canyetes de fuet, un snack que va bé a qualssevol hora i moment.
Ingredients:- Pa de Terrades
 - Tomàquet de penjar
 - Sal
 - Oli d'oliva verge extra Mallafré
 - Canyetes de fuet d'Olot Espuña
 
Preparació:
Vam tallar unes quantes llesques de la barra de pa i la vam ben sucar amb tomàquet, pels dos costats. Hi vam posar sal i un bon raig d'oli d'oliva i vam acompanyar el plat amb unes canyetes de fuet, un snack que va bé a qualssevol hora i moment.

Y que no ens falti el pà amb tomàquet!!!
ResponderEliminarPetonets