18/12/12

Repetim el Jamaica!

Diumenge passat vam tornar al Jamaica, vam provar un entrepà nou, aquesta vegada de llom amb formatge. Repeteixo que els entrepans deixen molt a desitjar, sobretot si els comparem amb els d'altres llocs... Començant pel pa que és congelat, tot i que cruixent una vegada escalfat, falta farciment. Dos talls de llom congelat amb escassetat de formatge i aquesta vegada sense acompanyament de patates. Ens va servir un altre cambrer, suposo que això fa que no s'hi esmerci tant, igual que tampoc ens va posar nata per decorar els pastissos :(. També cal dir però que la seva especialitat són els cafès no? Ho dic per justificar els entrepans.

Tot i això, hi tornarem un altre diumenge, perquè vam comprar varis menús a través d'internet i encara ens en queden dos.

I quan als pastissos, jo vaig repetir el mateix, el de formatge amb dolç de llet, perquè realment el trobo bo, i la meva parella va provar el de xocolata passió. Jo també el vaig tastar, però em va agradar força més el de nocilla. Això si el cafè amb llet, com sempre, correcte, amb la seva capa justa de crema per sobre.

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario