26/12/12

El sopar de Nitbona

Dilluns dia 24 de desembre, com cada anys, vam anar tots a sopar a casa dels meus pares. Allà sopem i després ens fem els regals del Tió.
Aquest any, havíem dit de menjar marisc :)

Primer vam començar amb un brou amb galets de Nadal. Molt bona. Amb aquells galets tan grossos.


Com a pica pica hi havia, que això se sol repetir, canapès amb salmó, mantega i caviar, mantega i caviar i paté de jabugo amb ceba caramelitzada. Aquest era nou d'enguany extret d'una panera que li van fer al meu pare. No estava gens malament.


Tampoc hi van faltar uns tacos de pernil ibèric.


Després vam anar provant tota la clova: unes ostres delicioses, gambes a la planxa, unes navalles al vi, cloïsses i escopinyes. Això és el que més em va agradar, les escopinyes que exploten a la boca quan te les menges!

Ja ben tips de tan d'animal invertebrat comestible vam atacar els postres que vam dur. Unes teules d'ametlla. Són una delícia. Cruixents i amb sucre i els trossets d'ametlla al cim.


Molt bé el sopar, tot i que l'any que ve hem dit que faríem una selecció de diferents formatges i pernil ibèric per no haver d'estar amunt i aval de la cuina coent el marisc :) Ja em va bé també!

I per últim, però no per això menys important ens vam donar els regals. Els super regals, n'hi havia un piló. Si no en teníem cadascú sis, no em teníem cap :)


Jo em dec haver portat molt bé enguany perquè m'ha caigut: la temporada complerta de la sèrie de "Sexo en Nueva York" que tan m'agrada en una caixeta amb calaixets súper bonica, unes arracades de perla de Tous, unes altres arracades de fantasia penjants i diners. Tot això per part dels meus pares. I per part de la meva parella: un bolso xulissim que vaig veure en una botiga de Girona quan hi vam anar per Fires, un pijama de la Minnie i un ebook.
La veritat és que no podia tenir millors regals, ni millor companyia, que és el més important.

No hay comentarios:

Publicar un comentario