31/12/12

6 anys i sorpresa :)

Quina il.lusió llevar-me ben aviat al matí, anar cap al despatx i veure un regal a sobre la taula. Tot un detall, deixar-lo allà la nit abans sabent que quan m'aixequés aniria cap a l'ordinador a mirar el correu :)
Més d'una hora d'espera fins a obrir el tan esperat regal. Pensava què podia ser i la veritat és que per tamany, pes i forma no hi vaig caure. Eren uns deliciosos merengues coberts amb diferents xocolates d'una botiga situada prop d'on treballo i en la que passem molts cops per davant i sempre ens hi aturàvem a veure'ls. Fa molt de goig veure totes les varietats apilades a l'aparador.

I al vespre de Sant Esteve ja els vam provar. Un de cada gust que va comprar, coco, ratllats (xocolata negra i blanca) i de xocolata amb llet. Els meus preferits. El merengue és esponjós i dolç, bo. I la cobertura de xocolata potser un pel massa dolça, fins i tot per mi, però estan bons.

El que més em va agradar és el fet que aquesta persona tan especial per tu hagi pensat en tu i en el que et pot fer il.lusió. Ell sap que me'n va fer molta, però el que més alegria em fa és estar al seu costat.
Una bona manera de començar el dia en que vam fer sis anys de festeig :)

1 comentario: