26/12/12

El dinar de Nadal

Ahir era Nadal, m'encanta el Nadal i les festes en sí. Vas cap aquí, cap allà i no pares de menjar. Després hauré de nadar més :)

Vam anar tots a casa de la meva àvia, com sempre. Els meus tius, la meva cosina i el meu cosí i els cosinets, la meva àvia, el meu germà, els meus pares, la meva parella i jo.

Es comença al menjador petit, més informal, el pica pica. Patates xips, olives, escopinyes, fuet i formatge a tacos formen l'aperitiu. Acompanyat amb bitter, vermut amb sifó o coles.


Seguidament passem al menjador gran, on hi ha la taula ja preparada per pels dotze que érem enguany.

De primer plat uns canelons artesans fets per la meva tia, que cuina de meravella. La carn del caneló era molt melosa i bona. Vam acompanyar l'àpat amb un bon vi negre.


I de segon plat, un plat que havia sentit molts cops, però encara no havia tingut el gust de provar-lo, el pollastre amb escamarlans. Ostres em va agradar moltissim, el pollastre se separava sol de l'ós de lo ben cuinat que estava. I els escamarlans frescos, bonissims. Un suc deliciós, per sucar-hi pa!


Com a postres el típic Tortell de Nadal, de massapà. Deliciós. El comprem en una pastisseria aprop de casa que elaboren unes postres exquisides. la massa del Tortell era flonja i esponjosa., com a mi m'agrada.


Tampoc hi podien faltar torrons a la taula de Nadal. Turró de xocolata amb ametlles senceres, molt bo també i de Xixona, acompanyats de cava.

I per baixar un xic tot aquest àpat, unes rodelles de pinya amb crema casolana, made in tia també ;)


Per últim un bon cafè d'una botiga de Cafès en la qual tenen una gran diversitat de cafè de diferent procedència.

Així és un dia de Nadal, passant una bona estona amb la família i com no menjant ;)



No hay comentarios:

Publicar un comentario