
Ingredients per a 2 persones:
- 200g. d'espaguetis en cru
- 50 g. de xampinyons
- tires de cansalada
- formatge Président emmental
- oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre negre
Elaboració:
Bullim els espaguetis, deixant-los al dente.
Per altra banda, fregim en una paella els xampinyons. Quan estiguin més rossos els separem.
Fregim a la mateixa paella la cansalada tallada a tires fines. Una vegada cruixent la barregem amb els xampinyons a la paella, hi afegim força formatge Président, al nostre gust, i hi evoquem els espaguetis. Ho barregem tot que els espaguetis empapin la salsa i hi posem un toc de pebre negre. I ja ho tindríem llest! A punt per servir-los i menjar :)
Hola, Lídia,
ResponderEliminarja he posat la subscripció del correo:))
Hola, Lidia,
ResponderEliminarVolia contestar la pregunta que em feies l'altre dia.
Al costat tens la subscriure's per E-mail.
Salutacions,