19/6/12

Espaguetis a la carbonara amb Président

Avui us mostro una recepta molt senzilla d'una salsa que agrada força, la carbonara. L'hem elaborat amb una de les cremes de formatge Président que em van tocar en un sorteig fa un temps. Concretament hem fet servir la de formatge emmental.

Ingredients per a 2 persones:

- 200g. d'espaguetis en cru
- 50 g. de xampinyons
- tires de cansalada
- formatge Président emmental
- oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre negre

Elaboració:

Bullim els espaguetis, deixant-los al dente.
Per altra banda, fregim en una paella els xampinyons. Quan estiguin més rossos els separem.
Fregim a la mateixa paella la cansalada tallada a tires fines. Una vegada cruixent la barregem amb els xampinyons a la paella, hi afegim força formatge Président, al nostre gust, i hi evoquem els espaguetis. Ho barregem tot que els espaguetis empapin la salsa i hi posem un toc de pebre negre. I ja ho tindríem llest! A punt per servir-los i menjar :)


2 comentarios:

  1. Hola, Lídia,
    ja he posat la subscripció del correo:))

    ResponderEliminar
  2. Hola, Lidia,
    Volia contestar la pregunta que em feies l'altre dia.
    Al costat tens la subscriure's per E-mail.
    Salutacions,

    ResponderEliminar