25/6/12

Salaons i fumats Garre

L'empresa de salaons i fumats Garre ha tingut la gentilesa d'enviar-me dos dels seus preuats productes: la moixama de tonyina i "huevas de maruca". Aviat els provarem i els mostrarem amb alguna recepta.

SALAZONES Garre, S.L. és una empresa familiar fundada el 1983. Elaboren artesanalment salaons de peix: Moixama de Tonyina, ous de mújol, verats i altres salaons de peix.

Les matèries primeres que utilitzen són sempre de primera qualitat. Com a únic conservant: la sal marina procedent de les Salines de San Pedro del Pinatar, per tant són productes totalment naturals, sense conservants ni colorants afegits.

Actualment la dimensió de la seva fàbrica és de 5000 m2, contant amb un allotjament elegant i instal.lacions punteres en el sector.

El seu objectiu final és: elaborar salaons artesanals i adaptar-los al gust actual del consumidor, menys salat, més saludable.

Tots els seus salaons estan elaborats amb tècniques artesanals però amb la utilització de la més alta tecnologia dels aliments i els controls de qualitat i higiene més precisos.

Mantenen una tradició ancestral i l'adapten al gust actual del consumidor final, preservant en el temps i mirant al futur.



Anem a veure els dos productes que ens van enviar:

- Moixama Tonyina selecció extra:

La moixama de tonyina Garre prové de la tonyina yellowfin salada i seca que li confereix, gràcies a una selecció d'exemplars, un sabor inconfusible.

Els lloms de tonyina yellowfin contenen una gran quantitat de proteïnes i energia, a més de Vitamina D, Omega 3 i Seleni, la qual cosa li confereixen unes propietats úniques i altament beneficioses per a la nostra salut.

Ingredients:


Lloms de Tonyina Yellowfin, sal 10%.

Valor nutricional / 100 grams:
Energia 193 kcal.
greixos 0,2
proteïnes 47.6
H. carboni 0,1


Molt adequada per a esportistes i gent d'avui que vulgui una alimentació sana i nutritiva.

- "Huevas de Mújol":

La hueva de mújol està considerada como el caviar del mediterrani. Un regal pel nostre paladar. Proporcions un sabor, aroma i textura inmillorable.


Nosaltres d'aquí uns dies elaborarem dues receptes, una per cada producte, estigueu atents! 




No hay comentarios:

Publicar un comentario