8/6/12

Arrós Monstià


 L'empresa arrós Monstià ha tingut l'amabilitat d'enviar-me alguns dels seus productes, concretament:

  • Arrós Bomba: és un arrós ideal per a la preparació de plats d'alta cuina, gràcies a la qualitat d'una selecta varietat d'arrós que només prové del Delta de l'Ebre.Tendre i suau al paladar una vegada cuit, la gran capacitat d'absorció dels seus grans curts i arrodonits permet incorporar plenament el sabor del seus ingredients. És el preferit per elaborar bones paelles i arrossos caldosos de peix.

  • Arrós Extra: ideal per a paelles, amanides, acompanyaments de carns i peixos i, també, en la preparació d'excel.lents postres a base d'arrós. L'arrós Extra Monstià, de sabor i qualitat incomparables, fa  servir la mateixa varietat seleccionada, així doncs té el mateix temps de cocció i una gran capacitat d'absorció de gustos i sabors.

  • Kit Paella Monstià: un Kit especial que conté tots els ingredients necessaris per elaborar una paella de qualitat amb caldo concentrat de peix, mariscs i hortalisses. Inclou un sobre de safrà natural i un paquet d'arrós Extra de Monstià, que garantitza una cocció homogènia i absorbeix millor el caldo i els sabors. Fàcil de preparar i amb un sabor excepcional

La veritat és que a tinc ganes de provar tota la gamma d'arrossos i en especial aquest fantàstic kit de paella, quan el fem ja en faré un post a veure que tal! :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario