25/6/12

El món del tè

El món del té em va enviar algunes de les infusions que tenen.

Diana Casado S.L. és una empresa fundada el 1983 a partir d'altres companyies que ja gaudien d'àmplia experiència en el sector. A l'actualitat és líder en el mercat nacional del té i els seus accessoris. En exclusivitat per a tot Espanya firmes tan importants com Wollenhaupt, Da Vinci, Purico, ètc.

Els seus productes i experiència es basen tant en tes i infusions com en herboristeria, productes vegetals deshidratats, espècies, paper filtre i altres materials per a la indústria d'infusions. Són una empresa majorista.

Tenen un catàleg molt extens de tes i infusions que abasten pràcticament tots els tipus, varietats i procedències existents en el mercat internacional.


Més de 500 varietats de té són les que figuren al seu catàleg i de la més alta qualitat que pugui trobar al mercat.

Tes purs de tots els orígens (Xina, Japó, Índia, Nepal, Ceylan, Sud-àfrica, etc.) Així com barreges aromatitzades que abasten una àmplia gamma de varietats.

Seleccionen la més alta qualitat en tots els ingredients així com en el seguiment dels sabors que més s'adeqüen al paladar espanyol, ja que no totes les mescles triomfen en els mateixos llocs. Fan servir gran esforç per donar als clients el que més agrada al seu terreny .


Nosaltres tindrem el gust de provar-ne algunes de les seves varietats, que ja en tenim ganes, ja que desprenen una olor que alimenta...

No hay comentarios:

Publicar un comentario