27/6/12

Pebre fumat "La Chinata"

Ahir mateix ens va arribar, gentilesa de "La Chinata", dos pots de pebre fumat.

L' empresa NETASA (Nord Catalana de Transformats Agrícoles SA), de caràcter totalment familiar, va ser fundada el 1975. Més de tres dècades després, se segueix sostenint sobre els mateixos pilars sobre els quals va ser aixecada: oferir als seus clients la màxima qualitat i el control més rigorós en el seu pebre fumat "La Chinata".

Gràcies a aquestes premisses, i després d'un selectiu procés, la denominació d'origen "Pebre de la Vera" els va triar entre les seves empreses membre. Aquesta distinció confirma a "La Chinata" com a marca de qualitat i garantia.

El nom de "La Chinata" prové del gentilici del poble (Malpartida de Plasencia) on va néixer el fundador de l'empresa, Florentino Oliva. Els seus fills i néts, tres generacions després, segueixen amb la seva il · lusionant tasca, aportant petites innovacions que no distorsionin el tradicional procés productiu.

Ofereixen un producte elaborat de principi a fi a la seva terra d'origen i sotmès a nombrosos controls, des que la matèria primera és comprada als agricultors fins que arriba als clients.


Tenen un gran assortiments de pebres, nosaltres en probarem dos, que són els que ens van enviar:

- El pebre fumat dolç
- El pebre fumat picant

De seguida els farem servir per elaborar algunes de les nostres receptes, segur que hi dóna un bon toc!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario