Gelatina de gintònic |
Als Jardins de la Mercè, a Girona. És un restaurant càlid, amb espelmetes, decoració amb un toc original i dividit en diferents espais; terrassa, sala VIP, els jardins, la cafeteria i el restaurant.
En aquesta ocasió vam provar el menú de 25 euros, que constava d'una sèrie d'entrants:
- Gelatina de Gintònic: era original, amb pell de llimona ratllada al cim, però com que no acostumo a prendre res d'alcohol i fins i tot aquí li notava massa el gust, no em va acabar d'agradar.
- Còctel d'alvocat amb mango i esferificació de iogurt: era un vaset de vidre amb l'alvocat matxacat amb ceba, el iogurt amb un toc àcid i el mango. La mescla era bona, em va sorprendre per bé.
Còctel d'alvocat amb mango i esferificació de iogurt |
- Broquetes de llagostins cruixents amb salsa teriyaki: un plat deliciós, el que més em va agradar. De gust potent.
Broqueta de llagostí amb salsa teriyaki |
Brie arrebossat amb confitura de maduixa |
- Hamburguesetes de vedella amb foie: servides dins d'un panet tou i bo amb sèsam i l'hamburguesa molt gustosa amb el toc de foie i acompanyada de brots d'alfalfa.
|
Hamburgueseta amb foie |
Com a segons podíem triar entre:
- Salmó amb salsa de cítrics i juliana de verdures: feia bona pinta, una amiga se'l va demanar, tot i que no sé si m'hagués agradat amb la salsa cítrica.
- Filet de porc amb dàtils, fruits secs i polenta de verdures: jo em vaig decantar per la carn. Diem que no em va desagradar, aquí el problema sóc jo que no m'agraden massa les salses i pel meu gust la vaig trobar massa potent i dolça. Tampoc m'agraden els dàtils ni la polenta i entre una cosa i l'altra el plat no em va fer el pes.
Pastís Sacher |
VI NEGRE : MO (D.O. EMPORDÀ)CAFÈS , AIGUA, INCLOSOS: l'aigua bona i fresca, el vi no el tasto, el tallat per finalitzar l'àpat bo, descafeïnat de sobre amb sacarina, per compensar els excessos :)
Menudo lujo de cena, se me esta haciendo la boca agua, besos
ResponderEliminar