25/6/12

Algues Porto-Muiños

La força del mar arriba a la dieta amb les algues Porto-Muiños i ahir van arribar a casa meva.
Gràcies  a aquesta empresa que es dedica a les verdures del mar tindrem el privilegi de provar algunes de les algues que preparen.

Selecció d'algues que em van enviar
PORTO-Muiños és una empresa familiar, Antonio i Rosa Mirás, la seva dona, van començar el 1998 a comercialitzar les algues. Els primers anys les processaven per comercialitzar en deshidratat i conserva. Actualment també es poden trobar els seus productes en pols, salaó, frescos, aquests últimes amb molt èxit. Les  seves algues es distribueixen en tots els punts de la comunitat espanyola, i en diferents països dels cinc continents.Antonio i Rosa basen l'èxit de la seva empresa en l'estudi i la divulgació de les qualitats organolèptiques de les algues.
Aquesta petita conservera dedica també espai i temps a l'elaboració d'altres productes del mar de Galícia: delicades conserves d'ous de garota, fetge de rap, el qual el sabor i textura ha obtingut una bona qualificació dels especialistes, musclos amb algues, infusions d'algues, pasta de sèmola de blat amb algues i altres productes amb tot el sabor i la riquesa de l'Atlàntic.
 

 Prepareu-vos per veure d'aquí uns dies les receptes que prepararem amb aquests dos paquets d'algues!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario