12/6/12

Farines Saiz

La setmana passada vaig rebre una caixa rosa molt cuca i a dins hi havia dues mostres de farines de la casa Felix Saiz Lozano. Són una empresa de Cuenca des de principis del segle XX, són un referent de les seves farines a nivell nacional.
Això es deu a les seves farines 100% naturals, sense additius ni millorants químics, essent, avui dia, una de les poques industries que es dediquen a l'elaboració de farines artesanes i de qualitat, cuidant tant l'elaboració com els blats que fan servir, que és la base fonamental de la seva qualitat. Tenen cura de la tria del blat passant un estricte procés de selecció, que avarca des de l'estudi de les varietats al seu laboratori fins a acords amb els agricultors per tal de controlar des de l'origen la qualitat.

Les dues mostres que m'han enviat són:

- "Farina de Casas Colgadas": que és una farina que ells denominen normal, ja que s'adapta a qualssevol tipus d'elaboració, tant brioixería com pans, beixamels, ètc.

- "Farina forta": farina perfecta per a l'elaboració de pans rústics, milfulles, ètc.

També disposen d'altres varietats de farina, i són especialistes en farines per fer porres i xurros.

Ja tinc ganes de provar-les, ja us ensenyaré a veure quines receptes elaborem!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario