22/6/12

Brou Aneto

Des d'Aneto Natural m'han enviat dos dels seus productes a fi que els pugui conèixer i degustar.

Aneto és una empresa petita i tradicional que està compromesa a oferir productes artesans d'altissima qualitat per ajudar a fer la vida més fàcil.
Dedicació i il·lusió és la seva filosofia.

A Aneto elaboren tots els caldos 100% naturals, amb ingredients frescos i cuits a foc lent durant tres hores en una olla, amb la finalitat d'igualar la qualitat i el sabor de les receptes tradicionals fetes a casa. Un caldo com sempre s'ha fet, a casa.
El seu secret es que només existeix una manera de fer caldo natural: ingredients frescos i cocció a foc lent en una olla durant tres hores. La única diferència rau en el tamany de l'olla, perquè la seva forma de fer-lo és la mateixa. Per aquesta raó el seu caldo és 100% natural.

Ara mateix existeixen 20 varietats de Caldos Aneto 100% Naturals, disponibles en formats de 250ml, 500ml, 1 i 1,5 litres. I és que a Aneto, són especialistes en caldos naturals.
 
Nosaltres tindrem el gust de provar-ne dos:

Caldo per Arròs negre amb sofregit

El Caldo per ARRÓS NEGRE AMB SOFREGIT és una base de marisc elaborada amb el nostre Caldo de peix i sofregit de marisc.
Per elaborar el Caldo per ARRÓS NEGRE AMB SOFREGIT, utilitzem ingredients 100% naturals:
Per al sofregit utilitzem oli d'oliva verge i a foc molt lent sofregim, les cebes, els tomàquets, l'all, pebre vermell i un toc de safrà. Afegim al sofregit tot el marisc i el peix de roca (Congre, Cap-roig, Cintes, Cranc, Musclo, Gamba, Calamar, Sípia), i seguim la cocció suau durant més de dues hores, afegint a poc a poc el nostre Caldo de Peix i finalment la tinta fresca de Calamar.
El filtrem, li apliquem el procés UHT i l'envasem en un Tetra Brik perquè es conservi durant mesos de forma 100% NATURAL.

Ingredients:
  • Caldo:
    • Aigua
    • Rap
    • Ceba
    • Pastanaga
    • Api
    • Porro
    • Tomàquet
    • Bacallà
    • Fonoll
    • Sal Marina
  • Sofregit:
    • Tomàquet
    • Ceba
    • Oli d'oliva verge
    • All
    • Pebre vermell
    • Safrà
    • Tinta de calamar
    • Congre
    • Cap-roig
    • Cintes
    • Cranc
    • Musclo
    • Gamba
    • Calamar
    • Sípia

Ingredients per a 3-4 persones:
  • 1 litre de Caldo per Arròs Negre Aneto
  • 1 paella d'uns 30cm de diàmetre
  • 250 gr. del millor arròs que tingui
  • Oli
Pas a pas:
  1. Posem la paella al foc, tirem un rajolí d'oli i afegim l'arròs per sofregir un parell de minuts. *
  2. Incorporem el contingut del brik a la paella i el portarem a ebullició.
  3. Deixar coure a foc viu durant 10 minuts i 10 minuts més a foc baix.
  4. Retirar del foc i deixar reposar durant 5 minuts.
* Per adornar la paella, pot afegir marisc.

Dos secrets:
  • Utilitzi fideu fi en lloc d'arròs i aconseguirà una magnífica FIDEUÀ NEGRA.
  • Si vol donar-li un toc especial, afegiu una mica de salsa allioli.
Informació nutricional per cada 100 ml:
  • Valor energètic: 51,8 Kcal/218 KJ
  • Proteïnes: 0,9 g
  • Hidrats de carboni: 0,8 g
  • Greixos: 5 g
  • Sense gluten
Ideal per a:
  • Tota la família
  • Alimentació sana, saborosa i natural

Caldo per a Paella amb sofregit

El Caldo per a PAELLA AMB SOFREGIT és una base de marisc elaborada amb el nostre Caldo de peix i sofregit de marisc.

Per elaborar el Caldo per a PAELLA AMB SOFREGIT, utilitzem ingredients 100% naturals:
Per al sofregit utilitzem oli d'oliva verge ia foc molt lent sofregim, les Cebes, els tomàquets, l'all, pebre vermell i un toc de safrà. Afegim al sofregit tot el marisc i el peix de roca (Congre, Cap-roig, Cintes, Cranc, Musclo, Gamba, Escopinya), i seguim la cocció suau durant més de dues hores, afegint a poc a poc nostre Caldo de Peix.
El filtrem, li apliquem el procés UHT i l'envasem en un Tetra Brik perquè es conservi durant mesos de forma 100% NATURAL.

Ingredients:
  • Caldo:
    • Aigua
    • Rap
    • Ceba
    • Api
    • Porro
    • Pastanagues
    • Tomàquet
    • Bacallà
    • Fonoll
    • Sal Marina
  • Sofregit:
    • Tomàquet
    • Ceba
    • Oli d'oliva verge
    • All
    • Pebre vermell
    • Safrà
    • Congre
    • Cap-roig
    • Cintes
    • Cranc
    • Musclo
    • Gamba
    • Escopinya

Paella, per a 2-3 persones:
  • 1 litre de Caldo per a Paella amb Sofregit de Marisc Aneto
  • 1 paella d'unos 30cm de diàmetre
  • 250 gr. del millor arròs que tingui
  • Oli
Pas a pas:
  1. Posem la paella al foc, tirem un rajolí d'oli i afegim l'arròs per sofregir un parell de minuts. *
  2. Incorporem el contingut del brik a la paella i el portarem a ebullició.
  3. Deixar coure a foc viu durant 10 minuts i 10 minuts més a foc baix.
  4. Retirar del foc i deixar reposar durant 5 minuts.
* Per adornar la paella, pot afegir marisc.

Dos secrets:
  • Utilitzi fideu fi en lloc d'arròs i aconseguirà una magnífica FIDEUÀ.
  • Incomparable com a sopa o en els seus guisats de peix i marisc.
Informació nutricional per cada 100 ml:
  • Valor energètic: 51,8 Kcal/218 KJ
  • Proteïnes: 0,9 g
  • Hidrats de carboni: 0,8 g
  • Greixos: 5 g
  • Sense gluten
Ideal per a:
  • Tota la família
  • Alimentació sana, saborosa i natural

No hay comentarios:

Publicar un comentario