Fa dies ens varen donar unes nous bones bones :)
D'aquelles tan dolces, així que vaig pensar en aprofitar-les fent-ne una salsa per la pasta. Afegint'hi un formatge blau i ja ho tindríem!
Ingredients per a dues persones:
- 200g. d'espaguetis en cru
- 4 nous
- 100g. de formatge blau
- 1 raig de llet
- sal
- pebre
- oli d'oliva verge extra
- un polsim d'alfàbrega
Elaboració:
Posem una olla amb aigua a bullir, amb 1 litre d'aigua per cada 100g, d'espaguetis. Hi afegim un xic de sal i un raig d'oli a l'aigua de bullir. Quan bulli hi afegim els espaguetis i els coem seguint els minuts que indici el fabricant. Sempre deixant-los al dente. Una vegada bullits, els colem.
per altra banda posem al Bany Maria, el formatge blau i un raig de llet i ho anem desfent fins que ens quedi una salsa relativament espessa. A gust de consumidor, en aquest cas. Una vegada llesta la salsa, la barregem amb els espaguetis, hi afegim un polsim d'alfàbrega i pebre i les nous trossejades al cim. Ho amanim amb un bon raig d'oli i a dinar s'ha dit!
Bon profit :)
D'aquelles tan dolces, així que vaig pensar en aprofitar-les fent-ne una salsa per la pasta. Afegint'hi un formatge blau i ja ho tindríem!
Ingredients per a dues persones:
- 200g. d'espaguetis en cru
- 4 nous
- 100g. de formatge blau
- 1 raig de llet
- sal
- pebre
- oli d'oliva verge extra
- un polsim d'alfàbrega
Elaboració:
Posem una olla amb aigua a bullir, amb 1 litre d'aigua per cada 100g, d'espaguetis. Hi afegim un xic de sal i un raig d'oli a l'aigua de bullir. Quan bulli hi afegim els espaguetis i els coem seguint els minuts que indici el fabricant. Sempre deixant-los al dente. Una vegada bullits, els colem.
per altra banda posem al Bany Maria, el formatge blau i un raig de llet i ho anem desfent fins que ens quedi una salsa relativament espessa. A gust de consumidor, en aquest cas. Una vegada llesta la salsa, la barregem amb els espaguetis, hi afegim un polsim d'alfàbrega i pebre i les nous trossejades al cim. Ho amanim amb un bon raig d'oli i a dinar s'ha dit!
Bon profit :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario