![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7e0pW9Ftaquhqgy8My59dzIGY-2lNHS5hNDCrNPx7wu9sou5zHNHn4zMnfGYBeb7QTSYjMbdjv3Bha5FBo5ws3w4GAvhpVzC3B1YFtsDpgkbVH3NAdWDp5pQVs1A-Z2nc_fDcuyvkruk/s320/IMAG0993.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhi1n7ZXX86Xs86_f5a7AGZg_p8suQ2OSRsTZ7g88IUt3EqU7OWRoUninuJS5a-CE9arGRzbVsvyvqdX-0Nm-OIwwAl_T0aM7zRAWOwA7b1_AZ2OZZEIM7Kn2ekFtjPUq8RO3M8WG8hYr8/s320/IMAG0991.jpg)
D'aquelles tan dolces, així que vaig pensar en aprofitar-les fent-ne una salsa per la pasta. Afegint'hi un formatge blau i ja ho tindríem!
Ingredients per a dues persones:
- 200g. d'espaguetis en cru
- 4 nous
- 100g. de formatge blau
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJJnxbdrWUlez_iT9_G-x4RyMQ7qwMC3KBEroFx3fJLc0S2yQSXVLxboeWCzliqy1CD0s5G_GFJEcJctLlKfzX-l8gBzkvQOcJyB20qSCejTDBazZRjUf4OKKfvBfdseVg7MHkkoLi0lM/s320/IMAG0997.jpg)
- sal
- pebre
- oli d'oliva verge extra
- un polsim d'alfàbrega
Elaboració:
Posem una olla amb aigua a bullir, amb 1 litre d'aigua per cada 100g, d'espaguetis. Hi afegim un xic de sal i un raig d'oli a l'aigua de bullir. Quan bulli hi afegim els espaguetis i els coem seguint els minuts que indici el fabricant. Sempre deixant-los al dente. Una vegada bullits, els colem.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYVXTErEtQ4LPZaC9207gF_rdxz3vIGuNquxw44aqPasLLKppAMdx4bznLF36uFPXoYwcDr__B3dJg_57atK1RrigGbnOX7bb0EX-nQmoAJW8KtgaLpaLJc06J6gGa9ZhUPopwQ2H45SY/s400/IMAG0999.jpg)
per altra banda posem al Bany Maria, el formatge blau i un raig de llet i ho anem desfent fins que ens quedi una salsa relativament espessa. A gust de consumidor, en aquest cas. Una vegada llesta la salsa, la barregem amb els espaguetis, hi afegim un polsim d'alfàbrega i pebre i les nous trossejades al cim. Ho amanim amb un bon raig d'oli i a dinar s'ha dit!
Bon profit :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario