7/3/12

32ª Setmana Gastronòmica Gironina

La Setmana Gastronòmica de Girona ja és a punt per començar, enguany tindrà com a tret de sortida el dia 15 de març i es clourà l'1 d'abril.

Aquest any ja és la 32ª edició que organitza l'Associació d'Hostalería de Girona i Radial.

Com a novetat en aquesta edició, a part dels habituals menús que ofereixen els restaurants més emblemàtics de Girona i voltants, s'han ofertat també pacs amb allotjament i menú a preus molt econòmics.

Hi ha un total de 13 pacs que permeten visitar Girona, passar-hi una nit i disfrutar d'un menú degustació a triar entre els seus restaurants.
Si el que es vol és només el menú pots triar entre els 42 restaurants de Girona i pobles del voltant. A través del següent enllaç, pots consultar els diferents menús, així com també el preu i el seu corresponent maridatge.
A més a més dels menús, una altra activitat programada per aquestes dues setmanes de març és el VI Cicle de cine i Gastronomia de Girona. El preu d'accés a la sala és de 3 euros, 2 dels quals van destinats a la Fundació Oncolliga de Girona (Lliga Catalana d'ajuda al malalt del càncer). I té lloc al cinema Truffaut de Girona a les 20.30.

Les pel.lícules que s'hi podran veure són:
- Cooking History, el divendres dia 9 de març
- Julie & Julia, el divendres dia 16 de març
- Tierra, el divendres dia 23 de març

Una vegada finalitzades les pel.lícules s'oferirà una degustació elaborada pels restaurants Cal Ros, Cocolino i El Pati Verd. Serà un tastet gastronòmic relacionat amb l'argument del film.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario