15/3/12

19ª Fira del Brunyol de l'Empordà

Després d'arribar a la majoria d'edat, la Fira del Brunyol de l'Empordà torna un any més per omplir alguns carrers de Figueres de vida i productes de primera qualitat.

El Brunyol és un dels nostres postres típics, i serveixen per reunir a la família tant a l'hora de preparar-los, com a l'hora de menjar-los.

En aquesta fira es poden comprar aquests dolços que són elaborats per artesans pastissers de la zona on se celebra la fira.

El dissabte, dia 17 de març, sempre pels volts de Sant Josep, té lloc aquesta dolça fira. Ja a partir de les deu del matí i durant tot el dia, hi haurà venta i degustació dels Brunyols de l'Empordà. A més de les tradicionals parades als carrers Sant Josep, Verge Maria, Sant Vicens, Sant Pau, Vilafant i Plaça Josep Pla.

Les activitats que s'han programat durant tot el dia són molt variades i n'hi ha per tots els gustos;

- A 2/4 de 12: Mostres escèniques dels Alumnes de l'Estudi d'Arts (teatre, dansa i música) i actuació final amb els mestres del centre Eva Mas (dansa), Jordi Rallo (percussió), Teresa Noguera (veu) i Eduard Mansergas (guitarra).

- Durant tot el dia a la Plaça Josep Pla parc infantil.

- A la una, a la Plaça Triangular, audició de sardanes

- A 2/4 de cinc de la tarda, a la Plaça Triangular, Funky, ofert pel Centre de Dansa Marta Coll

- A 2/4 de sis de la tarda, actuació de l'Esbart Dansaire de Figueres i el Grupo Folklórico Aires de mi Tierra

- A les sis de la tarda per grans i petits xocolatada popular

- A 2/4 de set interpretació de rumbes a càrrec del Grup de Combo de l'Estudi d'Arts

- A 2/4 de vuit del vespre, a la Plaça Triangular, cantada d'havaneres interpretades pel Grup Peix Fregit

A la mitja part hi haurà cremat per a tots els assistents i proclamació com a Pubilla de l'Associació a la senyoreta Carla Lopez Pallisera i com a Pubilleta la Laia Ricart Perez.

Us recomano doncs, que vingueu a gaudir de la fira, tot passejant pels carrers i que us deixeu temptar per la flaire que emanen aquests dolços tan exquisits com són els nostres Brunyols. I aprofiteu el sol, que ja comença a ser més present, com a preludi de la primavera.

1 comentario: