28/4/11

Arrós de verdures a l'estil Ramon :)

Aquest és un arrós que jo no havia probat mai, i tot que tots sabem que l'arrós es pot fer amb tot tipus d'ingredients, trobo que aquesta combinació és molt encertada. La primera vegada que el vaig tastar a casa dels meus sogres em va agradar molt i ja és un plat que hem incorporat en el nostre receptari.


Ingredients per a dos persones:
  • 1 carbassó gran
  • 1 esbergína grosseta
  • 2 tasses d'arrós rodó perla
  • 4 salsitxes de porc
  • 8 rodelles de xoriç ibèric
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva verge extra


Elaboració:

Primer posem l'arrós a bullir, nosaltres vam fer servir arrós rodó perla de Pals. El coem entre 15 i 17 minuts que és el que aquest gra necessita.
Mentre bull, tallem totes les verdures a daus petits i les posem a fregir en una paella untada amb oli d'oliva verge extra, un xic de sal i pebre.


Per altra banda, en una altra paella, fregim les salsitxes prèviament tallades a rodelles, que així quedin ben daurades i cruixents per tots costats.


Quan ja les tenim cuites, apartem i a la mateixa paella hi fregim el xoriç.


Reservem aquest l'oli que surt del xoriç, que en donarà un gust molt bo al plat.


Una vegada l'arrós bulli, el colem, el passem per aigua i el barrejem a la paella de les verdures on també hi afegim les salsitxes i el xoriç, amb l'oli que teníem reservat. Salpebrem la mescla.
Remenem tot que agafi el color característic i gust i ja es pot servir!!

Bon profit!!!


1 comentario:

  1. Hola Lidia, me alegro de que te hayas animado a participar en el sorteo, muchas gracias. Se ve una receta estupenda con lo que me gusta a mí el calabacín y las berenjenas, seguro que el arroz queda estupendo. Lo probaré...y suerte para el sorteo.
    Bss
    La cocina de Mar
    http://la-cocina-de-mar.blogspot.com/

    ResponderEliminar